Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Φώτης Ιωαννίδης, Γιάννης Κώτσιρας και Σωκράτης Διούδης μίλησαν στην τηλεοπτική κάμερα αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αν δεν θέλεις να χάνεις στιγμή του Παναθηναϊκού, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ το «Όλα Πράσινα» στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις «πράσινες» ειδήσεις!

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Φώτης Ιωαννίδης: «Καταρχάς ευχαριστώ όλο το ιατρικό επιτελείο που με πρόσεχαν σαν παιδί τους και κατάφεραν να παίξω. Κερδίσαμε, πήραμε αυτό που θέλαμε όσο τίποτα. Πετύχαμε και τους δύο στόχους μας και είμαστε ευχαριστημένοι».

Σωκράτης Διούδης: «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα ειδικά για εμάς τους παλαιότερους που είμαστε πολλά χρόνια στην ομάδα, έχουμε περάσει από πολλές καταστάσεις, δυσκολίες. Μας ένωσαν, μας πείσμωσαν και η επίτευξη του στόχου μας κάνει χαρούμενους και υπερήφανους και για εμάς που προσπαθήσαμε σκληρά και για τον κόσμο μας που είναι διψασμένος και το έδειξε σήμερα. Ελπίζουμε αυτό να είναι μόνο η αρχή και να καταφέρουμε να έχουμε και άλλες επιτυχίες».

Γιάννης Κώτσιρας: «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα ήταν φανταστική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, στο staff, σε όλους όσους προσπαθούν για να βελτιωθεί ο σύλλογος. Επίσης, πολλά μπράβο στους παίκτες της ομάδας που ήταν τραυματίες και έκαναν πολλές προσπάθειες για να βρεθούν εδώ και εν τέλει τα κατάφεραν να βρίσκονται εδώ και να πανηγυρίσουμε μαζί αυτήν την κατάκτηση».

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: «Δε θέλω να πω πολλά, είναι μία μοναδική στιγμή, είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι και οι Έλληνες περισσότερο γιατί είμαστε από μικροί στην ομάδα. Είμαι περήφανος που το χαίρομαι με τους φίλους μου και θα πουλήσω και λίγο τρέλα σήμερα όποιος θέλει ας μου πει κάτι».

Το «Όλα Πράσινα» απέκτησε Viber Channel! Πάτα ΕΔΩ, μπες στην κοινότητα και λάβε πρώτος στο κινητό σου τα νέα του «Τριφυλλιού» από το site όλων των Παναθηναϊκών.

Διαβάστε ακόμη…

Πηγή