Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σωτήρη Πανταλέοντα και αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το «Όλα Πράσινα» στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «SDNA»:

«Ο καιρός περνάει γρήγορα και φέρνει ωραίες αναμνήσεις.. Όταν φέραμε τον Σωτήρη από ένα μικρό γηπεδάκι στην πρώτη ομάδα, τον πετάξαμε στα δύσκολα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί όχι μόνο μεγάλωσε, αλλά έγινε ένας άνθρωπος του αθλητισμού με ηθικές αξίες όπως αξίζει το όνομα και η ιστορία του Παναθηναϊκού.

Τι να πω για τον αθλητή Πανταλέων. Εκρηκτικός και με ταχύτητα, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που έβγαλε το ελληνικό βόλεϊ. Ως άνθρωπος είναι ξεχωριστός».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Για να βγει αυτό από το στόμα μας έχουμε τραβήξει αρκετά τα προηγούμενα χρόνια. Εργαστήκαμε σκληρά και φέραμε ξανά τον Παναθηναϊκό διεκδικητή του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η ουσία αυτών των χρόνων για τον Παναθηναϊκό, είναι που έμεινε τελικά.

Στην Ευρώπη συμμετέχουμε για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια. Παλαιότερα κερδίζαμε τη συμμετοχή μας αλλά δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα. Έχουμε μία ομάδα που θα μπορούσε να περάσει 2-3 γύρους στο Τσάλεντζ Καπ. Θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και στην οκτάδα».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και βολεϊμπολίστικος κόσμος. Αυτή η 13, αυτά τα παιδιά το τμήμα το στήριξαν πριν από χρόνια όταν ήταν πολύ δύσκολα. Αυτά τα χρόνια πλήρωσαν τα ξενοδοχεία, τα εισιτήρια της ομάδας. Αυτό το τμήμα χρωστάει στον κόσμο του Παναθηναϊκού και θα χρωστάει για πάντα».

Όλες οι μεταγραφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου… παίζουν στο SportJournal.gr!

Διαβάστε ακόμη…

Πηγή