Ποιες οι επιδόσεις του Παναθηναϊκού απέναντι στις ομάδες που παίζουν σήμερα στο Europa League;

0
55

Με αφορμή την έναρξη του Europa League, το «Όλα Πράσινα» παρουσιάζει τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού απέναντι στις ομάδες που αγωνίζονται φέτος στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ακολουθήστε το «Όλα Πράσινα» στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις του Παναθηναϊκού!

Τυπικά σήμερα αρχίζει το «ταξίδι» 30 συλλογών στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση (λέω 30 επειδή οι Σπαρτάκ Μόσχας και Λέγκια Βαρσοβίας έπαιξαν χθες το δικό τους παιχνίδι). Με τον Παναθηναϊκό να έχει μια μακροσκελή ιστορία στο συγκεκριμένο θεσμό, είτε αυτός ονομάζεται Europa League είτε Κύπελλο UEFA, είναι απολύτως λογικό να έχει αντιμετωπίσει πολλές από αυτές τις ομάδες στο παρελθόν, στα πλαίσια της λειτουργίας του.

Οπότε, το «Όλα Πράσινα», για να σας εντάξει πιο ομαλά σε ακόμα μια πλούσια ποδοσφαιρική βραδιά, αλλά και για να σας θυμίσει ορισμένα από τα κατορθώματα του «Τριφυλλιού» στην Ευρώπη, κάνει μια αναδρομή στο χρόνο και βρίσκει τις αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι πράσινοι στο Europa League με τις ομάδες που πέφτουν σήμερα στη «μάχη». Πάρτε θέσεις και ξεκινάμε!

Παναθηναϊκός – Μπρόντμπι (3-0 / 1-1)

Βρισκόμαστε στη σεζόν 2016-17, η οποία ίσως και να αποτέλεσε το μεγαλύτερο «φιάσκο» των τελευταίων ετών, αν αναλογιστούμε με ποιες προσδοκίες ξεκίνησε και πως ολοκληρώθηκε. Ο Γιάννης Αλαφούζος, έχοντας ανεβάσει το μπάτζετ του Παναθηναϊκού στα ύψη, έχοντας φέρει για προπονητή τον Αντρέα Στραματσόνι και έχοντας υπογράψει παίκτες αξίας, όπως ο Λεντέσμα, ο Γουακάσο και ο Ιμπάρμπο, έθεσε ως κύριο στόχο την είσοδο των πράσινων στους ομίλους της διοργάνωσης.

Κάτι το οποίο, εν τέλει, επετεύχθη με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. «Θύμα» του Παναθηναϊκού ήταν η δανέζικη Μπρόντμπι, που ήδη από το πρώτο σκέλος είχε ουσιαστικά αποκλεισθεί. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Αθήνας, το σύνολο του Ιταλού κόουτς τη διέσυρε με 3-0, με τον Μπεργκ να σκοράρει εις διπλούν (το 1-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και το 3-0 στο 82′), ενώ στο μεσοδιάστημα (54′) ο Λεντέσμα είχε κάνει το 2-0 από τα 11 βήματα.

Μάλιστα, να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο αγώνα, οι Δανοί είχαν μείνει με 9 παίκτες, αφού ο Κρόνε στο 33ο και ο Ρεννόφ στο 50ο λεπτό αποβλήθηκαν από τον διαιτητή, μετατρέποντας το έργο του «Τριφυλλιού» σε περίπατο.

Στον επαναληπτικό, αν και η Μπρόντμπι πήρε… κεφάλι στο σκορ με τον Μούκταρ στο 35′, επιχειρώντας να πραγματοποιήσει τη μεγάλη ανατροπή, η ομάδα μας «έσωσε» την… παρτίδα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Ιβάν Ιβανόφ (65′). Έτσι, κρατώντας έως το τέλος αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους, αντιμετωπίζοντας τους Άγιαξ, Θέλτα και Στάνταρ Λιέγης.

Ρέιντζερς* – Παναθηναϊκός (0-0 / 1-1)

  • προκρίθηκε με το γκολ εκτός έδρας

Τώρα γυρνάμε περίπου 13 χρόνια πίσω, όταν ο Παναθηναϊκός του Ζοσέ Πεσέιρο ερχόταν αντιμέτωπος με τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς για τους «32» του Κυπέλλου UEFA. Η ημερομηνία έγραφε 14 Φεβρουαρίου του 2008 και, με το «Τριφύλλι» να έχει περάσει από όμιλο με Αμπερντίν, Κοπεγχάγη, Λοκομοτίβ Μόσχας και Ατλέτικο Μαδρίτης, είχε έρθει η ώρα να ταξιδέψει στη Σκωτία και το Άιμπροξ για να παίξει με το σύνολο του Σμιθ.

Το πρώτο ματς είχε λήξει 0-0, σε μια αναμέτρηση που ο Γκαλίνοβιτς είχε κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας επική εμφάνιση. Μια βδομάδα αργότερα, πάντως, και με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, αναμενόταν να διεξαχθεί ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο η πρόκριση θα παιζόταν στο νήμα.

Έτσι και έγινε, λοιπόν, με τους 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» να δίνουν σώμα και ψυχή. Η αυταπάρνηση αυτή απέδωσε… καρπούς στους «πράσινους» στο 12ο λεπτό, με τον Γκούμα να πιάνει έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή του ΜακΓκρέγκορ και να «σπάει» το… ρόδι.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου, αφού οι Γκούμας (22′), Σαλπιγγίδης (29′) και ο Ποστίγκα (34′) απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές που έγιναν στο ματς δεν άφησαν το ρυθμό να ενταθεί, κάτι που βέβαια ευνοούσε το «Τριφύλλι».

Ωστόσο, σε μια ανύποπτη φάση προς το τέλος του αγώνα, ο Μπερκ σέντραρε, ο Μόρις δεν έδιωξε καλά και ο Νόβο, βλέποντας τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του, βρήκε το γκολ της… λύτρωσης για τους φιλοξενούμενους. Έτσι, αυτοί ήταν που χαμογέλασαν στο τέλος, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

Παναθηναϊκός – Στουρμ Γκρατς (1-0 / 0-1)

Δύο χρόνια αργότερα, τη σεζόν 2009-10, οι πράσινοι περιλαμβάνονταν στις 48 ομάδες του Europa League. Έχοντας στη διάταξη του παίκτες όπως ο Σισέ, ο Καραγκούνης, ο Λέτο, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Κατσουράνης, δεν είχαν να φοβηθούν τις Γαλατασαράι, Στουρμ Γκρατς και Ντιναμό Βουκουρεστίου, που ήταν στον όμιλο τους.

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα εν συνεχεία, καθώς κατάφεραν να περάσουν με χαρακτηριστική ευκολία ως 2οι στους «32», νικώντας εις διπλούν τους Αυστριακούς. Συγκεκριμένα, στο ματς της 3ης αγωνιστικής που έγινε στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός του Χενκ Τεν Κάτε, αν και αντιμετώπισε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης, εν τέλει πήρε τη «χρυσή» νίκη στο δεύτερο μέρος, με το εύστοχο πέναλτι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη συμπλήρωση της μίας ώρας παιχνιδιού.

Στην αναμέτρηση της επόμενης (4ης) αγωνιστικής, οι Αυστριακοί μπήκαν πιο υποψιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν το «Τριφύλλι» να κυριαρχήσει εντός των τεσσάρων γραμμών, προσδοκώντας να πάρουν έστω τον πόντο της ισοπαλίας. Παρ’ όλα αυτά, τα σχέδια τους κατάφερε στο 70ο λεπτό να χαλάσει ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος ύστερα από ασίστ του Λέτο, «έγραψε» το 0-1, που αποτέλεσε και το τελικό σκορ. Έτσι, η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στους «32» του θεσμού, εκεί όπου κληρώθηκε με τη Ρόμα.

Αϊντχόφεν – Παναθηναϊκός (1-1 / 2-3)

Τη χρονιά 2014-15 η ομάδα μας έπιασε… πάτο στη βαθμολογία του ομίλου της στο UEFA Europa League. Μαζεύοντας συνολικά 2 πόντους, τερμάτισε στην τελευταία θέση, κάτω από τις Αϊντχόφεν, Δυναμό Μόσχας και Εστορίλ Πράια. Εμείς εδώ θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας στα δύο ματς με τους Ολλανδούς, οι οποίοι σήμερα αγωνίζονται εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην έδρα τους.

Στις δύο δικές μας αναμετρήσεις, λοιπόν, το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, μη έχοντας στη διάθεση του τον Μάρκους Μπεργκ λόγω τραυματισμού, έδειξε ανέλπιστα ένα πολύ θετικό πρόσωπο. Αρχικά, στο ματς της 3ης αγωνιστικής που έγινε στη «χώρα της τουλίπας», οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός αξίζει να φύγει ακόμα και με το «διπλό», βάσει της εμφάνισής του στο δεύτερο ημίχρονο.

Πιο αναλυτικά, η Αϊντχόφεν άνοιξε στο 44ο λεπτό το σκορ με τον νυν αστέρα της Μπαρτσελόνα, Μέμφις Ντεπάι, δείχνοντας πως δε θέλει να αφήσει περιθώρια ελπίδας στους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη, όμως, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την πίεση και την έντασή του, επιχειρώντας να βρει το πολύτιμο γκολ της ισοφάρισης. Μετά από διαρκή προσπάθεια, αλλά και ατυχία, το «Τριφύλλι» έκανε στο 87′ το 1-1 με τον Νίκο Καρέλη, παίρνοντας αυτό που του αναλογούσε.

Πάντως, αν δεν ακυρωνόταν, θαρρώ λανθασμένα, το γκολ του Πέτριτς στις καθυστερήσεις του αγώνα, ίσως και να μιλάγαμε αυτή τη στιγμή για ένα θρίαμβο του Παναθηναϊκού και μια επικράτηση βγαλμένη από άλλες εποχές.

Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής, πάντως, αν και βρήκε την ομάδα μας ηττημένη στο τέλος της ημέρας, ήταν πιο ενθουσιώδης και με μεγαλύτερες συγκινήσεις. Συγκεκριμένα, στο «καμίνι» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το οποίο ήταν γεμάτο από χιλιάδες πιστούς που τραγουδούσαν για το «Τριφύλλι», υπήρχε η πεποίθηση πως η νίκη θα ερχόταν.

Κάτι το οποίο επαλήθευσε και ο Παναθηναϊκός με την παρουσία του στο γήπεδο, κάνοντας νωρίς νωρίς (11′) το 1-0 με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν. Η… απάντηση των Ολλανδών ήρθε 16 λεπτά αργότερα, με τον Ντεπάι να πραγματοποιεί το 1-1 και να επαναφέρει την ισορροπία. Ωστόσο, πριν πέσει η αυλαία του πρώτου μέρους, ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού ο Μλάντεν Πέτριτς με ωραίο μονοκόμματο σουτ έστειλε την ομάδα του νικήτρια στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και μέχρι το 60′-65′ όλα κυλούσαν ομαλά και υπέρ των «πράσινων». Όμως, μια στιγμή αδράνειας σε εκείνο το διάστημα, έδωσε τη δυνατότητα στον επίσης νυν παίκτη των «μπλαουγκράνα», Λουκ Ντε Γιονγκ να κάνει το 2-2, προσφέροντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Η ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 78′, με τον Τζίτζι Βαϊνάλντουμ να γράφει το τελικό 2-3 και να στέλνει την ομάδα του στην επόμενη φάση του θεσμού, βρίσκοντας μπροστά της τη Ζενίτ, από την οποία αποκλείστηκε.

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός (1-1 / 4-1)

Επιστρέφουμε πίσω και συγκεκριμένα στη χρονιά 2002-03, η οποία έμελλε να εξελιχθεί ιδανικά για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο UEFA. Το «Τριφύλλι», έχοντας περάσει από τη βουλγαρική Λίτεξ Λόβετς με αρκετή δόση δυσκολίας, βρήκε μπροστά του την τουρκική Φενέρμπαχτσε.

Το πρώτο σκέλος της σειράς αυτής έγινε στη γείτονα χώρα και το «Σουκρού Σαράτσογλου», μία από τις πιο… κολασμένες έδρες της Ευρώπης. Η ομάδα μας, με μια πραγματική… βολίδα του Άγγελου Μπασινά είχε ανοίξει το «χορό» των τερμάτων, ωστόσο, λίγο πριν βγει το ημίχρονο, η Φενέρ ισοφάρισε με τον Ουάσινγκτον, κάνοντας το, τελικό από ό,τι φάνηκε, 1-1.

Συνεπώς, όλα θα κρίνονταν στη ρεβάνς της επόμενης βδομάδας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Σε εκείνο το ματς, πραγματικά όλα ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες του «Τριφυλλιού» μπήκαν φορτσάτοι από την αρχή του αγώνα και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο στο 24′ έκαναν το 1-0, «ζεσταίνοντας» τον κόσμο τους.

Το 2-0 έγινε λίγο αργότερα με κεφαλιά του Γιάννη Γκούμα, ενώ οι «πράσινοι», πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Μικάελσεν. Στο μεταξύ, οι Τούρκοι είχαν μειώσει σε 2-1 μετά το γκολ του Έλληνα αμυντικού, έχοντας ως σκόρερ τον Τουντσάι, ωστόσο δεν κατάφεραν να βάλουν αντίσταση στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Το τελικό 4-1 έγινε από τον Κριστόφ Βαζέχα στο 90′, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα για αυτή την επική πρόκριση. Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο των Σλόβαν Λίμπερετς και Άντερλεχτ, για να αποκλειστεί στους «8» του θεσμού από την πανίσχυρη Πόρτο του Ζοσέ Μουρίνιο.

Παναθηναϊκός-Γαλατασαράι (1-3 / 1-0)

Επιστρέφουμε πάλι πίσω στη χρονιά του 2009-10 και στον όμιλο του Παναθηναϊκού που περιελάμβανε τις Γαλατασαράι, Στουρμ Γκρατς και Ντιναμό Βουκουρεστίου, στεκόμενοι τώρα στα διπλά παιχνίδια με τους Τούρκους.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δέχθηκε την ήττα και στα δύο ματς, με το πρώτο μάλιστα να συνοδεύεται και από συντριβή. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, υποδέχθηκε το σύνολο του Φρανκ Ράικαρντ στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να κάνει μια θετική αρχή στη διοργάνωση.

Ωστόσο, η τραγική αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό και με τις απανωτές ευκαιρίες που έχανε μπροστά, οδήγησαν στην τραγική επικράτηση της Γαλατασαράι με 1-3. Το σκορ άνοιξε ο Ελάνο μόλις στο 5′, ύστερα από άσχημη αντίδραση του Στέργου Μαρίνου, ενώ το 0-2 έγινε από τον Μίλαν Μπάρος, ο οποίος είχε ξεχαστεί εντελώς από τα μετόπισθεν σε αυτή τη φάση.

Το κακό… τρίτωσε από «αυτοχειρία» του ίδιου του «Τριφυλλιού», καθώς ο Σαριέγκι, αντί να διώξει τη μπάλα σε φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι στο 57′, την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα του Μάριο Γκαλίνοβιτς. Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, λίγα λεπτά πριν λήξει ο αγώνας.

Στο matchday 5 των ομίλων, και με την πρόκριση να έχει ήδη κριθεί, ο Παναθηναϊκός πήγαινε στο «Αλί Σάμι Γιεν» για να διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο. Όμως, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, καθώς το γκολ του Σαρπ στο 50′ «έλυσε» το… γόρδιο δεσμό στον αγώνα και παράλληλα το γρίφο για το ποιος από τους δύο θα πέρναγε ως πρώτος από το 6ο γκρουπ της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός – Λάτσιο (1-1 / 3-0)

Σεζόν 2012-13, στην οποία το «Τριφύλλι» βίωνε μια εν γένει μεταβατική περίοδο σε όλους τους τομείς. Η ποιότητα στο ρόστερ ήταν σαφώς υποβαθμισμένη συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, οπότε σε έναν όμιλο με Τότεναμ, Λάτσιο και Μάριμπορ δύσκολα ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πάρει το εισιτήριο για τους «32».

Στα παιχνίδια με τους Ιταλούς, πάντως, έδειξε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα, καθώς στο ματς του ΟΑΚΑ τους κόντραρε στα ίσα, ενώ σε αυτό στο Ολίμπικο έχασε με… κάτω τα χέρια.

Πιο αναλυτικά, όντας στην 3η αγωνιστική και με τους «πράσινους» να έχουν μαζέψει μόλις 1 πόντο σε 2 ματς, η νίκη για το σύνολο του Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία. Ωστόσο, όλα άρχισαν στραβά, καθώς ένα αυτογκόλ για… highlight του Σεϊταρίδη έδωσε το προβάδισμα στη Λάτσιο στο 25′, δίχως απαραίτητα να το αξίζει.

Ο χρόνος κυλούσε και το «Τριφύλλι» έμοιαζε ανήμπορο να ισοφαρίσει και να «κλέψει» έστω το βαθμό. Παρά ταύτα, στο 90′, ύστερα από φάση διάρκειας, ο Τοτσέ, που είχε μπει ως αλλαγή στο 75′ αντί του Φορναρόλι, έκανε το 1-1 και χάρισε στους «πράσινους», πέρα από τον 1 πόντο, και τη διατήρηση του πρεστίζ τους.

Στην επόμενη αγωνιστική, όμως, τα πράγματα δεν πήραν την τροπή που θα περίμεναν οι φίλοι του «Τριφυλλιού», καθώς η Λάτσιο έστησε… πάρτι στην έδρα της και διέσυρε τον Παναθηναϊκό με 3-0. Τα δύο γκολ του Κοζάκ (23′, 40′) και το τέρμα του Φλοκκάρι στο 53ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, που ουσιαστικά άφηνε πολύ πίσω τον Παναθηναϊκό στη «μάχη» για την κατάληψη έστω της δεύτερης θέσης.

Παναθηναϊκός – Λοκομοτίβ Μόσχας 2-0

Τη χρονιά που οι «πράσινοι» αποκλείστηκαν από τη Ρέιντζερς, στη φάση των ομίλων αντιμετώπισαν τη ρωσική Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία σήμερα υποδέχεται την Μαρσέιγ στην ομώνυμη πόλη. Σε εκείνο το ματς (να σημειωθεί πως επειδή το γκρουπ αποτελούνταν από 5 ομάδες, οι αγώνες ήταν μονοί), η ομάδα του Πεσέιρο επικράτησε των Ρώσων με 2-0 στην Αθήνα, φτάνοντας τους 6 πόντους σε 3 αγωνιστικές.

Σκόρερ για το «Τριφύλλι» ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που με δύο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (70′, 74′) προσέφερε στους φίλους του Συλλόγου μία ακόμα μαγική βραδιά.

Παναθηναϊκός – Μίντιλαντ (4-1 / 1-2)

Τελευταία στάση μας η Δανία, με σκοπό να αναλύσουμε τις δύο αναμετρήσεις με τη Μίντιλαντ, για τα Play-Off του Europa League. Με τον Παναθηναϊκό του Αναστασίου να έχει προηγουμένως μείνει εκτός συνέχειας του Champions League από τη Σταντάρ Λιέγης, στόχος πλέον ήταν η είσοδος στους ομίλους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με… εκκωφαντικό τρόπο.

Στο πρώτο σκέλος, που διεξήχθη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, οι «πράσινοι», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από φάουλ του Λαούρντισεν και κακή εκτίμηση του Κοτσόλη, νίκησαν με το ευρύ 4-1, έχοντας ως πρωταγωνιστή το Σουηδό φορ, Μάρκους Μπεργκ.

Αρχικά, ισοφάρισε με πέναλτι στο 21, διπλασίασε τα τέρματα του ίδιου και της ομάδας στο 24′, ενώ το χατ-τρικ έγινε στο 45ο λεπτό. Το τελικό σκορ «γράφτηκε» από τον ίδιον στο 89′, όπου απλά έσπρωξε τη μπάλα στα ανυπεράσπιστης από τερματοφύλακα δίχτυα των Δανών.

Στον επαναληπτικό αγώνα, ο Μπεργκ ελέω τραυματισμού έλειπε, όμως βρέθηκαν άλλοι για να κάνουν τη δουλειά του. Συγκεκριμένα, ο Νάνο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 εκτός έδρας, ενώ το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού το πέτυχε ο Κλωναρίδης, δευτερόλεπτα αργότερα από το 1-1 που είχε πραγματοποιήσει ο Ίγκμπουν από την άσπρη βούλα.

Έτσι, η ομάδα μας βρέθηκε στους ομίλους της διοργάνωσης για δεύτερη φορά μέσα σε εκείνη τη δεκαετία, συναντώντας στο δρόμο της τις Αϊντχόφεν, Δυναμό Μόσχας και Εστορίλ Πράια.

Όλες οι μεταγραφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου… παίζουν στο SportJournal.gr!

Διαβάστε ακόμη…

Πηγή