Αδιαμφισβήτητα η Σάλμα Χάγιεκ είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εποχής μας και εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες τραβάει πάντα τα βλέμματα με το πλούσιο ντεκολτέ της. Ωστόσο η 54χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τι συμβαίνει πίσω από την εκθαμβωτική εικόνα της και όπως είπε αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο.

Η Χάγιεκ έδωσε συνέντευξη στην Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στην οποία διέψευσε τις φήμες πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση παρόλο που το στήθος της πλέον φαίνεται πιο μεγάλο και εξήγησε πώς ακόμα και σε γυναίκες της ηλικίας της, το στήθος μπορεί να μεγαλώσει.

«Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έβαλα στήθος. Δεν τους κατηγορώ. Το στήθος μου ήταν μικρότερο. Το ίδιο και το υπόλοιπο σώμα μου» δήλωσε η 54χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Red Table Talk».

Η Χάγιεκ εξήγησε πως η αύξηση του στήθους της ήταν φυσική: «Σε μερικές γυναίκες, μικραίνει. Αλλά υπάρχουν μερικές γυναίκες όπου όταν παίρνεις βάρος, το στήθος σου μεγαλώνει, σε μερικές άλλες όταν κάνεις παιδιά και θηλάζεις, χωρίς να επιστρέφει στο προηγούμενο μέγεθος ενώ υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις όπως όταν βρίσκεσαι σε εμμηνόπαυση, που μεγαλώνουν ξανά» είπε. «Απλώς τυχαίνει να είμαι μία από αυτές τις γυναίκες που συνέβη σε κάθε τους βήμα. Όταν πήρα βάρος, όταν έμεινα έγκυος και τώρα που είμαι στην εμμηνόπαυση».

Το στήθος της «συνέχιζε να μεγαλώνει», όπως είπε, και αυτό ήταν είναι οδυνηρό. «Πολλά, πολλά μεγέθη μεγάλωσε. Και η πλάτη μου υπέφερε πραγματικά από αυτό. Και δεν μιλάει πολύς κόσμος για όλο αυτό».

Όπως είπε, ενώ οι εξάψεις και η συναισθηματική ένταση της εμμηνόπαυσης συζητούνται συχνά, η ανάπτυξη του στήθους της εξέπληξε. «Θα σου πω τι δεν σου λένε. Το στήθος σου μεγαλώνει. Πολύ!» είπε η Σάλμα Χάγιεκ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ένα πρότζεκτ για το HBO Max, στο οποίο θα μιλά για το στήθος της εμμηνόπαυσης.

Ευρωπαϊκό χωρίς Έλληνες δεν γίνεται! Καθημερινές Euro προσφορές, πρωτότυπα στοιχήματα & EuroNovileague με 2.020.000€*
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πηγή