Ο Ολυμπιακός, είναι γνωστό εδώ καιρό, πως έχει μόνο στόχο την κορυφή της Ευρώπης. Οι δυσκολίες που υπήρχαν κατά τη φετινή σεζόν για τον Ελληνικό αθλητισμό, δεν άφησαν απέξω τον Θρύλο. Παρόλα αυτά, οι τίτλοι στην χώρα ήρθαν, και στην Ευρώπη η ομάδα ήταν παρούσα στο κορυφαίο ραντεβού της. Ένα ραντεβού που δεν το χάνει για χρόνια, ούσα συνεπέστατη.

Όμως, πλέον ενόψει της νέας σεζόν, ο στόχος είναι το τρεμπλ. Ο ναύαρχος της πισίνας, ο αυτοκράτορας θα χτυπήσει το Ευρωπαϊκό LEN Champions League, καθώς και τα εγχώρια σκήπτρα.

Αυτά όλα, εφόσον οι παίκτες είναι υγιείς θα τα πετύχουν, συνθέτοντας ένα σούπερ ρόστερ! Ξεχειλίζει ποιότητα και μονάδες κορυφαίους στη θέση τους. Από τον τερματοφύλακα, τον κορυφαίο Μπίγιατς, τον Φιλίποβιτς, τον Μπούσλιε, τον Φουντούλη. Όλο το ρόστερ είναι δυνατότατο.

Όσο για την απόκτηση του Χριστόδουλου Κολόμβου, πρόκειται για ακόμη μια προσθήκη-επιστροφή από το πάνω ράφι. Συνθέτοντας μαζί με τον αρχηγό Κωνσταντίνο Μουρίκη, το κορυφαίο δίδυμο φουνταριστών στον κόσμο!

Λίγη υπομονή να έχουμε όλοι και θα τους απολαύσουμε στην πισίνα.

Το δυστύχημα βέβαια είναι ένα. Πως ο Ολυμπιακός καταφέρνει και αποσπά τις θετικές απαντήσεις τέτοιων παικτών, η σιγουριά του συλλόγου είναι αδιαμφισβήτητη και δεν υπάρχει ένα νέο, σύγχρονο κολυμβητήριο, να φιλοξενεί τέτοια παγκόσμιου βεληνεκούς ονόματα!

Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει άπαντες…

Πηγή