Που είσαι βρε Πάμπλο Γκαρσία που είσαι χαμένος από χθες;  Μαθαίνω από το μακρινό Ροστόφ ότι τα τηλέφωνα του εμβολιασμένου ηγεμόνα της Θεσσαλονίκης δεν σου απαντούν. Που είσαι μεγάλε «Μακεδονομάχε» και έχεις αγχώσει την Λάουρα που νόμιζε ότι με ένα κύπελλο και τα μπινελίκια στον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό θα σε έκαναν βασιλιά της πόλης.

Μαθαίνω Τρίτη μεσημέρι σε κάλεσαν στα γραφεία της ΠΑΕ αλήθεια γιατί; Μήπως σε υποδέχτηκαν τα εργαλεία του αφεντικού ο Λαλάκης η Μπεμπέκα ο Μπούλης ή ο άλλος με τη  γεροντική ανία; Μάλλον όμως σε υποδέχτηκε ο αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής για να σου μεταφέρει τι;

Αλήθεια τι συζητήσατε; για το πώς πήγε η χυδαία επίθεση στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη ή αναπολούσατε παλιές καλές στιγμές χυδαιότητας και τραμπουκισμών. Μάλλον όμως συζητούσατε για το νέο τετραετές ή μα τι λέω εξαετές συμβόλαιο που σου προσέφερε το αφεντικό για την εκπληκτική πορεία του -26 από τον Θρύλο.  Αυτό το συμβόλαιο όμως γιατί θα είναι; Για προπονητής, για βοηθός για φροντιστής για κηπουρός, για θυρωρός για κάτι τέλος πάντων.

Όμως μεταξύ μας Πάμπλο εγώ εδώ από το μακρινό Ροστόφ σαν γνήσιος Ροστοφιανός ακούω να σε περιγράφουν σαν κάτι κίτρινο που έχει ξινό ζουμί. Μάλλον για λεμόνι θα εννοούν που το στύβεις το στύβεις και στο τέλος το πετάς. Έτσι Πάμπλο μου μαθαίνω κάτι για λεμονόκουπες που στο τέλος τις πετάνε στα σκουπίδια. Μην αγχωθείς όμως ακόμα και εκεί θα έχεις παρέα, άλλωστε τόσα σκουπίδια από το σαιτ του «Βόθρου» όλο και κάποια θα βρεις να κάνεις παρέα!

Πηγή