Στον Παναθηναϊκό, αντί να κάνουν τον… σταυρό τους, που πήραν με τον τρόπο που πήραν το φετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ Γυναικών, κατηγορούν τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να πραγματοποιηθούν τα νόμιμα.

Και είναι έτοιμος να το φτάσει στα άκρα. Σήμερα Τρίτη (25/5) εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας ουσιαστικά αυτό το πράγμα. Πως θα κινήσει Γη και ουρανό για να υπάρξει δικαιοσύνη.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Παρατυπίες και αδικία αμαυρώνουν το γυναικείο μπάσκετ, ο επίλογος της ιστορίας δεν έχει γραφτεί»

Μάλιστα, γνωστά σάιτ λάσπης και προπαγάνδας, σχολιάζουν πως ο Ολυμπιακός θέλει τον τίτλο στα χαρτιά. Ξεχνώντας φυσικά πως στα χαρτιά κατακτάται ένας τίτλος όταν γλιτώνουν μια ήττα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και επαναλαμβάνεται μία αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός, όπως είδε ΟΛΗ η Ελλάδα, έχασε ένα ματς ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, ενώ το ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ καλάθι… έγινε ετσιθελικά, εντός χρόνου!

Εκείνοι που έκλεψαν με «μαεστρικό» τρόπο παιχνίδι, με παγκόσμια πρωτοτυπία, έχοντας βέβαια και τις «πλάτες» της ΕΟΚ, έχουν το θράσος και μιλούν.

Έχουν λοιπόν το θράσος και αυτές οι ιστοσελίδες, αλλά και ο επίσημος Παναθηναϊκός να μιλούν για τον Ολυμπιακό. Αλλά προφανώς, όλοι γνωρίζουν πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να μιλούν για σκοινί!

Πηγή