Η Ελένη Καπογιάννη παραχώρησε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

«Όλα Πράσινα TV»: Κάθε Δευτέρα, 21:00 με 23:00, η κορυφαία Παναθηναϊκή εκπομπή, ζωντανά στις οθόνες σας, εδώ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ3:

Για το πως βίωσε όλη τη σειρά: «Κομβικό σημείο ήταν το προηγούμενο ματς, όπου άλλαξαν τα κορίτσια τον τρόπο σκέψης τους και πήραμε την νίκη. Εκεί έγινε το κλικ και πήραμε τη νίκη. Ήμασταν το αουτσάιντερ του αγώνα. Ακολουθήσαμε το πλάνο και πήγαν όλα κατ’ ευχή και κερδίσαμε. Η επιτομή του έργου κάποιου προπονητή είναι ο τίτλος αλλά δεν είναι μόνο αυτό για εμένα. Ήθελα να φέρουμε ξανά την ομάδα ψηλά».

Για το γεγονός πως έχει πρωτάθλημα και ως παίκτρια και ως προπονήτρια: «Όλα τα πρωταθλήματα έχουν την αξία τους. Αυτό που έζησα σήμερα δεν ξέρω αν μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο. Δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το ζήσεις. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα».

Για την Λολίτα Λύμουρα ανέφερε: «Η Λολίτα είναι μια αθλήτρια που έχει καταφέρει πολλά στη καριέρα της, ο τρόπος που έφτασε ψηλά είναι γιατί δίνει κίνητρο στον εαυτό της, βοήθησε πολύ την ομάδα. Μάλιστα, ήταν προσωπικός στόχος της όλο αυτό.

Δεν χρειάζεται να ερωτηθεί που βρίσκει τα αποθέματα ενέργειας, για αυτό έχει καταφέρει όλα αυτά.  Είχε έναν τραυματισμό, έχει πρηστεί το πόδι της και δεν μπορεί να δέσει καν το παπούτσι. Με δυσκολία το βάζει. Αλλά είναι μια παίκτρια, όπως και η Όλγα η Χατζηνικολάου, που δεν τα υπολογίζουν αυτά».

Για την Όλγα Χατζηνικολάου που επέστρεψε: «Η Όλγα είναι ένα κορίτσι που έχει κάνει μεγάλη διαδρομή. Έχει τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλη, δεν της άξιζε αυτή η μεταχείριση. Της άξιζε να γυρίσει στο γήπεδο. Την ξέρω την Όλγα και ξέρω τι μπορεί να μου δώσει, είναι σαν να είναι 25 ετών και όχι 40. Έκανα ο, τι μπορούσα για να επανέλθει».

Για το πως θα το γιορτάσουν ανέφερε: «Τραγουδάνε μόνα τους τα κορίτσια, δεν πειράζει που δεν έχει μουσική η εστίαση. Θα το ευχαριστηθούμε γιατί το αξίζουμε».

Για την επόμενη χρονιά: «Η επόμενη θέλουμε να είναι καλύτερη από αυτή. Τα βήματα γίνονται ένα-ένα. Έχουμε χαμηλούς τόνους και νέα όνειρα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να τα πραγματοποιήσουμε. Είμαστε στον σωστό δρόμο».

Για την εθνική γυναικών που πήγε στο Ευρωμπάσκετ: «Το γυναικείο μπάσκετ είναι εδώ και αξίζει περισσότερη προσοχή. Ήδη κάναμε την υπέρβαση για την πρόκριση, αλλά η αυτή η ομάδα μας έχει συνηθίσει σε υπερβάσεις. Πιστεύω θα τα καταφέρει και εύχομαι τα καλύτερα».

Τελειώνοντας η Καπογιάννη είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη διοίκηση που με έφερε στην ομάδα. Αυτή η διοίκηση λείανε το έδαφος για να έρθει μετά ο κύριος Μαλακατές. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Επίσης, θέλω να καλέσω τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έρθει στην απονομή αύριο, θα ήταν τιμή για εμάς να βρίσκεται εκεί σε αυτή την μεγάλη μας στιγμή».

Διαβάστε ακόμη…

Πηγή