Ο Μάριο Χεζόνια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πρώτη κούπα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον «Εξάστερο» και την επόμενη σεζόν.

«Όλα Πράσινα TV»: Κάθε Δευτέρα, 21:00 με 23:00, η κορυφαία Παναθηναϊκή εκπομπή, ζωντανά στις οθόνες σας, εδώ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους αντιπάλους μας. Έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, είναι διαβασμένος αντίπαλος. Τους ξέραμε, προετοιμαστήκαμε καλά και ευτυχώς κερδίσαμε.

Είναι σπουδαίο να μετράει ο Παναθηναϊκός τόσους πολλούς συνεχόμενους τίτλους (26). Το συζητούσαμε με τον φυσιοθεραπευτή που έχει 39 (γελάει). Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Επόμενος στόχος μια και δεν υπάρχει Ευρωλίγκα, το πρωτάθλημα: «Θα γίνει κι αυτό (γέλια). Ήρθα κάπως αργά για να βοηθήσω στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην Ευρωλίγκα. Παίζουμε σπουδαία τον τελευταίο καιρό, το δείχνουμε πως παίζουμε ως ομάδα. Νιώθω περήφανος για τα παιδιά. Παίζουμε σαν μία μονάδα».  

Για το μέλλον: «Στο μυαλό μου είχα ήδη αποφασίσει όταν ήρθα εδώ. Θα κάτσουμε να δούμε τις προσφορές, να ακούσω τι έχουν να πουν οι ενδιαφερόμενοι. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Είμαι επαγγελματίας και θα πάρω τις αποφάσεις μου όταν έρθει η ώρα».

Για το γεγονός ότι δεν μπορεί να πανηγυρίσει μαζί με τους φανς της ομάδας και πότε θα συμβεί αυτό: «Δεν ξέρω. Μακάρι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί με τον κορωνοϊό. Η ζωή θα ανοίξει για τους τουρίστες, αλλά δεν μπορούμε να δούμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο. Πανηγυρίζουμε μεν, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνουμε όλοι μαζί. Ο ιός είναι σοβαρός, βρίσκεται εδώ ακόμα. Δεν μπορούμε να είμαστε απρόσεκτοι».

Διαβάστε ακόμη…

Πηγή