Ο Γιώργος Σηφάκης, στην εφημερίδα «Δημοκρατία», τοποθετήθηκε σχετικά με την σχέση του κ. Λιόλιου με το μπάσκετ και τόνισε πως οι πράξεις του είναι οξύμωρες.

«Όλα Πράσινα TV»: Κάθε Δευτέρα, 21:00 με 23:00, η κορυφαία Παναθηναϊκή εκπομπή, ζωντανά στις οθόνες σας, εδώ!

Με άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Γιώργος Σηφάκης δήλωσε πως ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν έχει σχέση με το μπάσκετ, καθώς μπήκε στο άθλημα για διαφημιστικούς λόγους.

Ακόμη, τόνισε πως σαν υποψήφιος πρόεδρος θα έπρεπε να λειτουργεί ενωτικά, όμως ο ίδιος θέτει ζητήματα από το πουθενά, όπως με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου.

Τέλος, χαρακτήρισε τις πράξεις του οξύμωρες, γράφοντας πως ο αγώνας της Κυριακής θα έπρεπε να αποτελεί γιορτή.

Διαβάστε αναλυτικά έγραψε:

«Το μεγάλο ερώτημα για εμάς είναι ο κ. Λιόλιος. Δεν έχει καμία σχέση με το μπάσκετ ο άνθρωπος. Παιδίατρος, με επιχείρηση για καφέ, που μπήκε στο άθλημα για διαφημιστικούς λόγους.

Κατάφερε- και μπράβο του- να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Προμηθέας, αλλά από κει και πέρα τα έργα και οι ημέρες του προκαλούν ερωτήματα. Η ομάδα του αγωνίζεται το Γιούροκαπ, τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (και είναι δικαίωμά του), κι εκείνος παράλληλα διεκδικεί τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ.

Εντελώς παράδοξο, αν σκεφτεί κανείς ότι όλες οι ομοσπονδίες ανήκουν στη FIBA, που είναι στα μαχαίρια με τον Μπερτομέου. Παράλληλα, ως υποψήφιος πρόεδρος θα έπρεπε να είναι ενωτικός, αλλά, αντίθετα, έθεσε από το πουθενά θέμα έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, λες και το γήπεδο θα έχει κόσμο και κάποια ομάδα θα αποκτήσει πλεονέκτημα.

Κανονικά ο τελικός του Κυπέλλου θα έπρεπε να είναι γιορτή. Δεν μας έφταναν τόσα χρόνια αντιπαλότητας των «αιωνίων» για ψύλλου πήδημα, έρχεται τώρα και ένας υποψήφιος πρόεδρος να δυναμιτίσει τη διοργάνωση της ομοσπονδίας που θέλει να διοικήσει! Αν αυτό δεν είναι τουλάχιστον οξύμωρο, τότε ποιο είναι…».

Διαβάστε ακόμη…

Πηγή