Περήφανος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Μάκης Γιατράς, ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του τροπαίου.

«Όλα Πράσινα TV»: Κάθε Δευτέρα, 21:00 με 23:00, η κορυφαία Παναθηναϊκή εκπομπή, ζωντανά στις οθόνες σας, εδώ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δε νιώθω… πόντο. Σήμερα κάναμε κατάθεση ψυχής. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Δίκαια πήρε τον τίτλο ο Παναθηναϊκός. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη λεπτομέρεια, παρ’ όλο που η διαφορά πήγε στους 12.

Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, προσπαθήσαμε, παλέψαμε, τώρα κοιτάμε τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, με ποια ομάδα παίζαμε.

Τώρα πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας και να στραφούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Έπειτα, στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο. Όσοι είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση είδαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η διαφορά μπορεί να έφτασε στους 12 πόντους αλλά είναι πλασματική. Η ποιότητά του Παναθηναϊκού, τα ύψη, κάποια σουτ έκριναν το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, κάναμε κατάθεση ψυχής. Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε και δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε, συνεχίζουμε. Την Τετάρτη αρχίζουν τα πλέι οφ. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα και πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για τη φιλοξενία, ήταν άψογη».

Για την απραξία και τα επιθετικά ριμπάουντ: «Πρώτα απ’ όλα το θέμα του ρυθμού. Είναι μια χρονιά περίεργη που αν την αναλύσουμε θα μιλάμε ώρες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε 3 παιχνίδια και τα 2 τα κέρδισε πολύ εύκολα. Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Τα επιθετικά ριμπάουντ και κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία έκριναν το παιχνίδι. Και ανάποδα να ήταν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός θα ήταν φαβορί. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν κερδίσαμε το Κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη…

Πηγή