Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, σχετικά με την προσφυγή του Ολυμπιακού και του Τάκη Αγραφιώτη κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την πρόσληψη του Φιλιππούση ο Εκτελεστικού Γραμματέα. Από την Μεγάλη Δευτέρα (26/04) λοιπόν θα αρχίσουν να υποβάλουν τα υπομνήματα.

Αναλυτικά στην εκδίκαση είπαν:

«Ο κανονισμός είναι συγκεκριμένος. Πρέπει να κριθεί ότι η επιλογή της πρότασης του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ δεν είναι έγκυρη. Ρητώς καθορίζεται από το Καταστατικό ότι ο εκτελεστικός γραμματέας προτείνεται από τον πρόεδρο», ανέφεραν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού και του Αγραφιώτη κ.κ. Δημακόπουλος και Σπυρόπουλος, ενώ πρόσθεσαν: «Ο Θοδωρής Ζαγοράκης υπέγραψε την σύμβαση με τον Φιλιππούση. Είναι όμως έγκριση αυτό;»

Τέλος, επικεντρώθηκαν και στην εγκυρότητα της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ: «Ο κ. Αγραφιώτης είναι μέλος της ΕΠΟ. Και δεν ψήφισε. Έχει κάθε δικαίωμα και νομιμοποιείται να υποστηρίξει το έννομο συμφέρον του. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Σαν μέλος της SuperLeague νομιμοποιείται και έχει ηθικό συμφέρον».

Πηγή