Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ένας καυγάς άνευ προηγούμενου, με τον Δημήτρη Καιρίδη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να ανταλλάξαν ύβρεις πέρα από κάθε όριο, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τα βάζει και με τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ, Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά.

Ο άγριος καυγάς ξεκίνησε γιατί ο Δημήτρης Τζανακόπουλος θεώρησε ότι ο Δημήτρης Καιρίδης τον ειρωνεύτηκε και του ζήτησε να πάρει πίσω την ειρωνεία. Και ενώ η ένταση μεγάλωνε, τα έβαλε και με τους παρουσιαστές που προσπαθούσαν να συντονίσουν μια συζήτηση που έμοιαζε καταδικασμένη από την αρχή.  

«Δεν είστε Λουδοβίκος. Θα μάθετε να σέβεστε τους συνομιλητές σας», ήταν μια από τις φράσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου, μ ε τον Δημήτρη Καιρίδη, αργότερα, να λέει «τραμπούκους δεν ανέχομαι».

«Ευθέως σας λέω ότι είστε τραμπούκος και τραμπουκίζετε», επέμεινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με τον συνομιλητή του να απαντά «εσείς είστε τραμπούκοι. Τραμπούκοι είναι αυτοί που έχετε αμολήσει στους δρόμους».

Για λίγη ώρα, η συζήτηση έγινε σε ήρεμους τόνους. Αλλά μετά, άρχισε ξανά ο καυγάς, με τον Δημήτρη Καιρίδη να καλεί τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να κάνει «ένα κρύο ντους» για να ηρεμήσει, πριν πάρει τον αστυνομικό του για να πάει στη Βουλή.

Και τότε, αφού είπε ότι «πρόκειται περί αθλιότητας. Με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν μπορώ να συζητώ άλλο», ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, έκλεισε τη σύνδεση και έφυγε…

Δείτε όλα όσα έγιναν 

Πηγή: newsit.gr

 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή