Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς κάλυψε τα έξοδα για το συσσίτιο απόρων κατά τη διάρκεια της Τσικνοπέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ και δύο μήνες από τις 2 Νοεμβρίου, όταν εφαρμόστηκαν για δεύτερη φορά τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και έκλεισε η εστίαση, ο Στέφανος Σαράτσης, ιδιοκτήτης εστιατορίου (Στα καλά καθούμενα) στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, μαγειρεύει καθημερινά φαγητό και το προσφέρει με αγάπη σε απόρους και αστέγους της πόλης. 

Οπως έκανε γνωστό μέσω social media ο κ. Σαράτσης μέσω social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενίσχυσε την προσπάθειά του για να μοιράσει γεύματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη και κάλυψε όλα τα έξοδα για το συσσίτιο απόρων, κατά τη διάρκεια της Τσικνοπέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

«Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός που ανέλαβε εξ’ ολοκληρου τα έξοδα για το σημερινό συσσίτιο στην Θεσσαλονίκη!!!! Μια πράξη που δηλώνει για ακόμη μια φορά πως υπάρχουν στην ζωή πράγματα που ξεπερνάνε τα διαφορετικά χρώματα στο ποδόσφαιρο!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Πηγή