Καυτές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις. Η Μπλέ ομάδα δεν είναι όπως ήταν και αυτό φυσικά δεν είναι θέμα Άλεξ – Κρις αλλά με την «δήθεν» αρχηγία Τζέιμς η στρατηγική πήγε περίπατο και όλα χάθηκαν.

Αναμενόμενο ήταν. Ο Σάκης Κτασούλης ο οποίος μπήκε πολύ δυνατά είναι έτοιμος τόσο αγωνιστικό, όσο και με το ήθος που διαθέτει να πάρει τα ινία. Ήδη το έχει καταφέρει και στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να βγει πιο μπροστά. Ο Τζέιμς έχασε πόντους και πλέον δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση. Δύσκολα θα τον δούμε όπως ήταν. Οι παίκτες δεν τον εμπιστεύονται, ενώ έμεινε μόνο με τον Νίκο, ενώ όπως έχουμε δει και η Άννα Μαρία θα απομακρυνθεί προσεχώς.

Την Κυριακή ποιος κερδίζει; Ποια ομάδα είναι κοντά στη νίκη; Θα σας μεταφέρουμε ότι ήδη έχει διαρρεύσει, ενώ και από προσωπικές μας πληροφορίες. Σίγουρα το κλίμα στους Μπλε δεν είναι και το καλύτερο, σίγουρα μπορεί να πει κανείς ότι με την αποχώρηση του Κρις αγωνιστικά χάνουν, ενώ με τον να μην παίζει ο Τριαντάφυλλος, έχουν πλεονέκτημα οι Κόκκινοι. Είναι έτσι όμως; Θα μπορέσουν;

Στα επόμενα επεισόδια βάση των πρώτων πληροφοριών που έχουμε, ο Τζέιμς με τον Νίκο θα απολαμβάνουν την μοναξιά τους. Εκεί θα χτυπήσει κόκκινο και θα αρχίσουν να ξυπνάνε. Εκεί θα καταλάβουν, πόσο λάθος χειρισμούς έχουν κάνει και θα φέρουν τούμπα την κατάσταση ώστε να φτιάξει το κλίμα. Οι συγνώμες αι τα παρακάλια θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή. Όλα θα γυρίσουν αλλιώς. Τι, μην μας πείτε ότι αυτό δεν το περιμένατε;

Πριν όμως περάσουμε στην ουσία πάμε να πούμε και για τους Κόκκινους. Νομίζεται ότι αυτή η γαλήνη θα μείνει για πολύ καιρό σε αυτά τα επίπεδα; Αμ δε; Όπως μας έχουν μεταφέρει ήδη από τον Άγιο Δομίνικο και εκεί θα προκληθεί ένας χαμός. Σαφώς η αποχώρηση στις γυναίκες έφερε ανισορροπία, οπότε τους δίνει αβαντάζ, αλλά όσο δεν παίζει η Καρολίνα θα έχουν πρόβλημα.

Κρατήστε και κάτι ακόμα. Την άλλη εβδομάδα μία ασυλία κερδίζουν οι Μπλέ. Αυτό σημειώστε του. Τώρα αν καταφέρουν και τις δύο άγνωστο. Σας μεταφέρουμε ότι γνωρίζουμε.

Και αφού κάναμε έναν τεράστιο επίλογο ήρθε η ώρα της αλήθειας. Μπλε η Κόκκινοι; Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Πληροφορίες αναφέρουν Μπλε. Σας το μεταφέρουμε από τώρα να το σημειώσετε. Η Κυριακή πλησιάζει με τα δεδομένα να είναι μεν διαφορετικά, αλλά αγωνιστικά και όσο ανεβαίνει ο Κατσούλης με τον Ταβλαδάκη έχουν μεγάλο προβάδισμα.

Υπομονή και σε 3 μέρες εδώ θα είμαστε για επιβεβαίωση…

Πηγή