Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Σάο Πάολο αργότερα φέτος.

Για να έχει μια πιθανότητα να κερδίσει τον τίτλο, η Αντρέσα έχει ξοδέψει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 δολαρίων σε πλαστικές επεμβάσεις.

Σε μια προσπάθεια να επιτύχει το επιθυμητό βλέμμα της, η 33χρονη έχει επιλέξει προθέματα σιλικόνης και υαλουρονικό οξύ για να τονώσει τα χείλη της.

Το 2012, είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση στον ίδιο διαγωνισμό, στην πρώτη της συμμετοχή.

Εκείνη την εποχή, η Αντρέσα έγινε διάσημη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Βραζιλίας και συμμετείχε σε αρκετές αντιπαραθέσεις σχετικά με την πλαστική χειρουργική.

Το μοντέλο εντάχθηκε στην ευαγγελική εκκλησιαστική κοινότητα το 2015, για μια περίοδο έξι ετών. «Πιστεύω απόλυτα ότι η πίστη έσωσε τη ζωή μου και έχει αλλάξει την άποψή μου για τα πάντα. Δεν είναι αυτό που γράφετε ή λέτε που κάνει τη διαφορά με τον Θεό, αλλά πώς επιλέγετε να ζήσετε τη ζωή σας», λέει η ίδια.

Ωστόσο, μόλις τον περασμένο μήνα, η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα αποφάσισε να επιστρέψει στο προσκήνιο για να κυνηγήσει το χρηματικό έπαθλο αξίας περίπου 7.000 ευρώ.

Ο φετινός διαγωνισμός Miss BumBum Brazil 2021 θα πραγματοποιηθεί με παραδοσιακό τρόπο. Θα υπάρχουν 27 υποψήφιες, καθεμιά από τις οποίες αντιπροσωπεύει μια πολιτεία της χώρας. Στη δεύτερη φάση, που γίνεται μέσω ψηφοφορίας στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, μόνο 15 κοπέλες θα επιλεγούν για τον τελικό.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους.

Το μοντέλο μπορεί να υπερηφανεύεται για τα 2,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, όπου αναδεικνύει τις καμπύλες της.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή