Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

«Κάναμε μια δεύτερη ήττα σήμερα που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει.
Νιώθουμε ότι ξεκινήσαμε τη χρόνια πέντε μέρες πριν. Προσπαθούμε και βρίσκουμε αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τα δυο πρώτα παιχνίδια, με τους επτά διεθνείς παίκτες καταπονημένους και άδειους, από το Ρότερνταμ και το προολυμπιακό τουρνουά, δύο ξένους που έχουν να παίξουν μαζί μας από τον Δεκέμβριο και την πρώτη φάση του Champions League και τελικά ξανά προσαρμόζονται στην ομάδα μας. Καθώς και πέντε παιδιά που είναι σε αγωνιστική απραξία από το Νοέμβριο… και κάνουν μια προπόνηση την ημέρα.

Παρόλα αυτά μέχρι τώρα νιώθουμε ότι θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αλλά δεν μπορούμε. Και τελικά δεν μπορούμε όχι μόνο για τα, όσα παραπάνω συμβαίνουν τους τελευταίους πέντε μήνες αλλά και γιατί οι αντίπαλοι μας ήταν η πανίσχυρη Ρέκο και η Μαρσέϊγ των επτά ξένων. Χρειαζόμαστε πάλι χρόνο να δουλέψουμε και να θυμηθούμε πως παίζουμε όλοι μαζί. Κάθε μέρα όμως σε κάθε παιχνίδι κρίνεται και κάτι, όπως και εμείς οι ίδιοι.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια έχουν τη μορφή τελικών για εμάς και πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να παίξουμε με πάθος και αυτοπεποίθηση. Όπως είπα και πριν έρθουμε εδώ στην Όστια, ότι η τετράδα αυτών των αγώνων μπορεί να διαμορφώσει την τελική κατάταξη σε μεγάλο βαθμό.

Από την επόμενη ημέρα μπορούμε να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε πάλι όλοι μαζί ώστε να ξαναγίνουμε ομάδα. Και επιτελούς να έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα, πρωτάθλημα δηλαδή!».

Πηγή