Μιλώντας στον «αέρα» της 22ης εκπομπής του «Όλα Πράσινα TV», ο Νικόλας Φλωράτος υποστήριξε ότι «βλέπει» παραμονή του Μάριο Χεζόνια στον «Εξάστερο» κι επιβεβαίωσε την κινητικότητα όσον αφορά στα διοικητικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Όλα Πράσινα TV»: Κάθε Δευτέρα, 21:00 με 23:00, η κορυφαία Παναθηναϊκή εκπομπή, ζωντανά στις οθόνες σας, εδώ!

«Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μάριο Χεζόνια με την μορφή “δανεισμού” – κατά κάποιον τρόπο – από την Μπαρτσελόνα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τα δικαιώματά του ανήκουν στις Καταλανούς, ωστόσο με ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ, οι “πράσινοι” μπορούν να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη το καλοκαίρι. Φυσικά, όλα αυτά, εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χεζόνια έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για το συμβόλαιο της νέας σεζόν, εάν παραμείνει. Το ακριβές ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο το ύψος του συμβολαίου του θα κυμαίνεται μεταξύ 1 και 1.5 εκατομμυρίου. Στο δικό μου το μυαλό τουλάχιστον, για να μπαίνει ένας αθλητής στην διαδικασία να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει για ένα νέο συμβόλαιο, σημαίνει ότι μόνο απίθανο δεν είναι στο μυαλό του να συνεχίσει εδώ.

Στη σημερινή (2/3) προπόνηση “πρόβαρε” τους πανηγυρισμούς του μπροστά στο πέταλο της Θύρας 13. Τις προάλλες έλεγε ότι θέλει να ανέβει εκεί. Έχει ζητήσει να ανοίξει το ΟΑΚΑ. Όλα αυτά, στο δικό μου το μυαλό, ξαναλέω, μου δείχνουν έναν παίκτη που δεν θα φύγει εάν δεν ζήσει την “καυτή” ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Ή τώρα ή ποτέ. Και γι’ αυτό θεωρώ ότι οι πιθανότητες παραμονής του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα αυξημένες, για να μην πω τίποτα παραπάνω.

Όσον αφορά στα διοικητικά τώρα, είναι αλήθεια ότι εδώ και αρκετό καιρό παρατηρείται μια κινητικότητα. Δεν ανακαλύπτω την Αμερική τώρα, το έχει δηλώσει ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος πριν καν μπει το 2021. Δεν μπορώ να γνωρίζω σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή, ωστόσο ότι κάτι… κινείται στο παρασκήνιο είναι το μόνο βέβαιο. Κι επειδή τόσο οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και η άλλη πλευρά δεν θέλουν να διαρρεύσει κάτι, καλό θα ήταν να το σεβαστούμε. Ό,τι είναι να μάθουμε, θα το μάθουμε όταν έρθει η ώρα, από αυτούς που πρέπει.

Είδαμε και στο ποδόσφαιρο πού κατέληξαν οι διαρροές στον Τύπο, η ακατάσχετη ονοματολογία και οι αλλεπάλληλες φήμες».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή του «Όλα Πράσινα TV»:

Διαβάστε ακόμη…

Πηγή