Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν περίμενα να είναι κάτι εύκολο. Είναι σημαντικό το γρήγορο γκολ, ο βόλος είναι καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε στο πρώτο ημίχρονο. Στο Β΄ βελτιωθήκαμε και απειλήσαμε. Παρά την κούραση από το ματς με την PSV, και είναι λογικό, δείξαμε σημάδια κόπωσης, όμως καταφέραμε να ανταποκριθούμε και πήραμε μια δίκαιη νίκη μετά από κάποια αποτελέσματα που δεν ήταν ικανοποιητικά. 

Επιλέξαμε τους παίκτες που ξέραμε πως μπορούν να κερδίσουν το ματς. Βάση της ανάλυσής μας για την ομάδα του Βόλου, ξέρουμε πως δίνει βάρος στο κέντρο. Εμείς θέλαμε να ενισχύσουμε το κέντρο μας, θέλαμε να είμαστε μια ομάδα που θα επιβληθεί και μετά θέλαμε να έχουμε και επιθετικούς παίκτες για να βγαίνουμε μπροστά και να πιέζουμε  

Στο β ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, όμως δείξαμε θέληση και επίμονή για να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα αυτό που είναι σημαντικό για μας. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση πρέπει να το δουλέψουμε.  Για τον Σεμέδο δεν ξέρω κάτι ακόμα πρέπει να περιμένουμε τις εξετάσεις».

Πηγή