Η λήξη μιας τηλεοπτικής σειράς δεν είναι ποτέ ευχάριστη, καθώς όταν «χτίζεις» μια σχέση βλέποντας ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα για αρκετό καιρό (ή όταν απολαμβάνεις ένα binge-watching μέσα σε ένα σαββατοκύριακο), σίγουρα περιμένεις το φινάλε να είναι αντάξιο των προσδοκιών σου.

Βέβαια οι σειρές δεν έχουν πάντα «happy end» (διπλής), καθώς υπάρχουν μερικά φινάλε δημοφιλών τηλεοπτικών προγραμμάτων που μας άφησαν μια πικρή γεύση στο στόμα και άλλες που μας έκαναν να νομίζουμε ότι χαραμίσαμε τον χρόνο μας σκεφτόμενοι διάφορα σενάρια για το ποιο μπορεί να είναι το τέλος. Ναι Lost εσένα κοιτάζω…

Ας θυμηθούμε λοιπόν όλες τις εργατοώρες που -σχεδόν- χαραμίσαμε σε ορισμένες σειρές για να μας αφήσουν σε τέλος με μια απορία «όντως τώρα;». Αναπόφευκτα από εδώ και πέρα περιέχει σπόιλερς, για την ακρίβεια, μόνο σπόιλερς αφού θυμόμαστε πως αφήσαμε μια τηλεοπτική σειρά να ξενερώσει η ζωή μας με το epic fail φινάλε της.

How I Met Your Mother

Όταν παρακολουθείς 9 σεζόν μια σειράς που ονομάζεται «Πώς γνώρισα την μητέρα σας» περιμένεις πως στο τέλος θα μάθεις πως αλλά και περισσότερες πληροφορίες για την μυστηριώδη μητέρα. Το τέλος αυτής της σειράς υπήρξε τόσο κακογραμμένο, που πολλοί θαυμαστές συγκέντρωσαν αιτήσεις να γραφτεί και να γυριστεί εκ νέου! Λογικό, αφού αποδεικνύεται πως η ιστορία που διηγείται ο Τεντ στα παιδιά του δεν αφορά τόσο πως γνώρισε την μητέρα τους, αλλά τις ερωτικές του περιπέτειες πριν την γνωρίσει. Και σαν να μην έφτασε αυτό, οι σεναριογράφοι «σκοτώνουν» την Μητέρα και ο Τεντ έξι χρόνια μετά από τον θάνατο της (όσο διηγείται αυτή την ατελείωτη ιστορία;!;) εξομολογείται στα παιδιά του πως έχει και πάλι αισθήματα για την Ρόμπιν (η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον Μπάρνει), και με μια μπλε τρομπέτα στο χέρι κάνει για πολλοστή φορά την κίνηση του. Τελικά θα καταλήξουν μαζί.


Πηγή