Μία από τις πρώτες κινήσεις που γίνονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του τομέα της σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας αλλά και της συνολικής αναδιοργάνωσης που αφορά και την Ακαδημία της ΑΕΚ αποτελεί η πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως επικεφαλής στις Ακαδημίες της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης ανακοινώθηκε από την Ένωση στο συγκεκριμένο πόστο. Η σύμβαση με τον Κώστα Τσάνα, ο οποίος αποτελεί τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών, λήγει σε μερικές εβδομάδες και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον τομέα του σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και των υποδομών.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1976 στη Χαλκίδα και από την τοπική ομάδα μεταπήδησε τη σεζόν 1995-96 στην Ξάνθη, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δεκατέσσερα χρόνια και έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα με πέντε διεθνείς συμμετοχές.

Τα επόμενα δέκα χρόνια διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Ξάνθης, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Παπαδημητρίου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Πηγή