Το βίντεο με το τραγούδι κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια στα social media έπεσαν «βροχή», με τους χρήστες να ευχαριστούν την οικογένεια για το γέλιο που τους προσέφεραν. 

Μια εξαμελής οικογένεια έχει γίνει viral για την… «διασκευή» του «Total eclipse of the heart» το οποίο προσάρμοσαν στα δεδομένα της πανδημίας αλλά και στο πώς βιώνουν την καραντίνα και του έδωσαν τον τίτλο «Totally Fixed Where We Are».

Ο Δρ Ben Marsh, η σύζυγός του Danielle και τα τέσσερα παιδιά τους – οι Alfie, Thomas, Ella και Tess – από το Faversham, έκαναν κάποιες αλλαγές στο γνωστό τραγούδι, με στίχους που παραπέμπουν στην κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης λόγω του κορονοϊού.

«Τρίτο lockdown, 2021 και ζούμε ακόμα μοναξιά. Κανείς δεν έρχεται. 2021 και στοιχηματίζουμε πως όλοι ήθελαν να είναι έξω αλλά ακόμα τους ακούμε να κλαίνε. Καθημερινά συμπεριφέρομαι σαν να είμαι υπηρέτρια, αφού τα κάνουν όλα χάλια. Πλέον είμαστε λίγο τρομοκρατημένοι…» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι στίχοι του τραγουδιού.

Μάλιστα στην περιγραφή του βίντεο στο Υou Τube αναφέρουν τα εξής: «Ακόμα κολλήσαμε με τα τέσσερα παιδιά στο σπίτι μέχρι τουλάχιστον τις 8 Μαρτίου και παρακολουθώντας για να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει η διάθεση των εμβολίων σε σχέση με την άφιξη νέων στελεχών του Covid-19…».

Το τραγούδι, με την ονομασία «Totally Fixed Where We Are», έκτοτε έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1.883.212 προβολές και πάνω από 2230  σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή
Author: