Με αυτά και με αυτά, η Novileague έφτασε στην 18η αγωνιστική μετά από ένα διάλειμμα δύο ημερών, όμως μόνο αργά δεν είναι για να μπεις και εσύ στο παιχνίδι. Με τις 100 αγωνιστικές που θα υπάρξουν συνολικά, σίγουρα υπάρχουν χρονικά περιθώρια για να ξεκινήσει κανείς ακόμα και τώρα τις προβλέψεις και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ.

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Σήμερα λοιπόν επιστρέφουμε στην Αγγλία για την δοκιμασία της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ που συνήθως κρύβει πολλά γκολ.

Οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη της Σίτι που θέλει να διατηρήσει τον… αέρα που έχει από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα το 3-1.

Στον σκόρερ, θα στηρίξουμε τον Ραχίμ Στέρλινγκ που έχει βρει δίχτυα στα τελευταία 3 ματς της Premier League που αγωνίστηκε.

Στην βαθμολογία με το ακριβές σκόρερ, γίνεται ένας μικρός χαμός, καθώς στην πρώτη θέση με 6 σωστές προβλέψεις είναι 8 άτομα.

Σε αυτή τον σκόρερ, μόνο ένας έχει 12 σωστές προβλέψεις και τον ακολουθούν 13 παίκτες με 11.

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σκορ στα 100 ματς της Novileague η οποία θα ολοκληρωθεί στον τελικό του Champions League) υπάρχουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Πηγή
Author: