Οι πρωτοποριακές online υπηρεσίες της Ford Motor Ελλάς που εμπλουτίστηκαν πρόσφατα με το Ford Marketplace, την πρώτη εικονική έκθεση Ford στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο πελάτη να κάνει Online κράτηση στο όχημα της επιλογής του, ενισχύονται τώρα με το νέο προωθητικό πρόγραμμα ON-LINE BONUS από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν οι καταναλωτές με όφελος 300€ – με λίγα μόνο «κλικ» και με τον τρόπο που τους εξυπηρετεί καλύτερα.

Το Ford Kuga.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούν με απλά και κατανοητά βήματα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους, να διαμορφώσουν το μοντέλο Ford που τους ενδιαφέρει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και να προωθήσουν την διαμόρφωση αυτή στον Επίσημο Έμπορο της αρεσκείας τους.

To Ford Puma ST Line.

Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία Ford Marketplace που λανσαρίστηκε πρόσφατα και να προχωρήσουν στην Online Κράτηση ενός ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου από το απόθεμα οχημάτων Ford στην Ελλάδα.

To υβριδικό Ford Fiesta.

Τα προνόμια της νέας προωθητικής ενέργειας της Ford Motor Ελλάς, είναι όμως πολλαπλά και δεν σταματούν εδώ! Πέραν των παραπάνω, μπορούν τώρα να επωφεληθούν οι υποψήφιοι αγοραστές με επιπλέον όφελος test drive έως 940€, απλά οδηγώντας κάποιο από τα διαθέσιμα για το σκοπό αυτό μοντέλα, στο επίσημο δίκτυο της Ford.

To Ford Focus.

Την ίδια στιγμή, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τόσο των συμβατικών κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, όσο και των υβριδικών της μονάδων, η Ford είναι σε θέση να προσφέρει σήμερα στην ελληνική αγορά μία ευρεία γκάμα μοντέλων με χαμηλές εκπομπές CO2 για τα δημοφιλή μοντέλα, όπως το Fiesta, το Focus, το Puma και το Kuga, που εξασφαλίζουν εκδόσεις με το πλεονέκτημα της απαλλαγής από την καταβολή Τελών Κυκλοφορίας.

To Ford Fiesta.

Το συναρπαστικό πακέτο προσφορών ολοκληρώνεται με τα πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance που κάνουν την απόκτηση του αγαπημένου σας Ford ακόμη πιο εύκολη προσφέροντας ένα εξαιρετικά χαμηλό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 0,99% και δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής που φτάνει μέχρι και τους 60 μήνες.

Φυσικά, όποιο μοντέλο και να επιλέξει κανένας, μπορεί να είναι βέβαιος ότι θα απολαμβάνει την οδήγησή του χωρίς έννοιες και προβλήματα για πολλά χρόνια μετά την αγορά του, χάρη στην στάνταρ 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, που συνοδεύει κάθε μοντέλο Ford.

Διαμορφώστε εδώ το δικό σας Ford

Επισκεφτείτε το Ford Marketplace εδώ

Δείτε ενδεικτικά παραδείγματα χρηματοδότησης για το μοντέλο Ford που σας ενδιαφέρει

Ζητήστε ένα test drive για να απολαύσετε την εμπειρία οδήγησης Ford

Πηγή
Author: