Ικανοποιημένος απ’ όλα που είδε απο την ομάδα του, εκτός απο το γκολ που δέχθηκε, έμεινε ο Λάζλο Μπόλονι. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε στη ΝΟVA για το ματς με την ΑΕΚ: 
Για το ματς: «Δεν ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι ενδεχομένως. Δεν ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι. Θέλαμε να κρατήσουμε μία ισορροπία. Πάνω κάτω αυτό καταφέραμε. Θα θέλαμε να είχαμε παραπάνω παρουσία στην κατοχή αλλά και επιθετικά. Στη διάρκεια του α’ μέρους ήμασταν κάτω από τις δυνατότητές μας. Ναι αισθανθήκαμε μία μικρή υπεροχή από την ΑΕΚ. Είμαι όμως ευχαριστημένος από το β’ μέρος διότι πήγαμε το ματς εκεί που εμείς επιθυμούσαμε».
Για το τι κρατάει: «Εάν για κάτι λυπάμαι είναι για το γκολ που δεχόμαστε. Πριν την ισορροπία που έσπασε είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας 2 φορές. Είχαμε τη δυνατότητα να στείλουμε μακριά τη μπάλα, ακόμα και στις κερκίδες. Δεν το κάναμε. Δεν τη στείλαμε και δεχθήκαμε το γκολ».
Για τη συνέχεια με τη βαθμολογία: «Ναι, δυστυχώς είμαστε εμείς που ερχόμαστε από πίσω στη βαθμολογία. Εάν αναλογιστεί κανείς πως είχαμε βρεθεί στην 12η ή 13η και σήμερα παίζουμε για όσο το δυνατόν πιο ψηλά υπάρχει μεγάλη προσπάθεια σε όλη αυτήν την πορεία. Βεβαίως υπήρχαν και αγώνες που δεν τα καταφέραμε».

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

Πηγή