Ο Ισπανός αμυντικός του «τριφυλλιού» λίγο μετά την λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο κι έχοντας κι εκείνος παίξει σημαντικότατο ρόλο στην κατάκτηση της νίκης με ακόμα μια παθιασμένη εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σένκεφελντ, σχολίασε τα τεκταινόμενα της αναμέτρησης και το αποτέλεσμα του «τριφυλλιού». 

Τι ήταν αυτό που σας έδωσε την νίκη στο ντέρμπι;

«Κάναμε σπουδαία δουλειά μέσα στο γήπεδο. Αμυνθήκαμε εξαιρετικά ως ομάδα και εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του Ολυμπιακού για να σκοράρουμε και να πάρουμε το ματς».

Φάνηκε πως το θέλατε πολύ…

«Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη, θελουμε να νικάμε συνέχεια. Κόντρα στον Ολυμπιακό ξέρουμε πως πάντα είναι ένα ιδιαίτερο ματς και θέλαμε παρά πολύ αυτό το παιχνίδι. Νομίζω πως το δείξαμε μέσα στο γήπεδο».

Μαζί με τον Σενκεφελντ κάνατε σπουδαίο ματς στο κέντρο της άμυνας. Έχετε αποκτήσει αξιοσημείωτη χημεια…

«Νιώθω πολύ καλά είτε παίζω με τον Μπαρτ είτε με τον Αχιλλέα. Είμαστε καλοί αμυντικοί και σιγά σιγά, παιχνίδι με το παιχνίδι ο ένας καταλαβαίνει περισσότερο το παιχνίδι του άλλου και αυτό μας βοηθά να γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Όπως και στο Βικελιδης ετσι και απέναντι στον Ολυμπιακό, από μια εκτέλεση του Χουάνκαρ δημιουργείς συνθήκες για γκολ. Είναι κάτι δουλεμένο;

«Μιλήσαμε για αυτό πριν το παιχνίδι, το έχουμε κάνει και στην προπόνηση. Είναι κάτι δουλεμένο. Ο Χουάνκ βγάζει καλές σέντρες και αυτό βοηθά στην δημιουργία ευκαιριών»

Είστε 2 πόντους μακρια από τον Άρη. Μπορείτε την δεύτερη θέση;

«Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν πρέπει να ξεφύγουμε από το μονοπάτι, καθώς ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα και υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Ο Σανκαρε αν και νέος στην ομάδα, σκόραρε και πάλι, έδωσε ασίστ, σας έχει δώσει σημαντική βοηθεια…

«Έχει προσαρμοστεί γρήγορα και αυτό μας βοηθάει ως ομάδα. Είναι σημαντικό. Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να σταθούμε στην δουλειά που κάνει η ομάδα ως σύνολο, καθώς σε αυτό οφείλεται η καλή μας πορεία τον τελευταίο καιρό».

Πηγή
Author: