Το SDNA γράφει για τα καινούργια δεδομένα που δημιουργούν οι εξελίξεις στις εσωτερικές υποθέσεις της πειραϊκής ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό δείχνουν πως διαθέτουν το λεγόμενο «know how», ώστε να μην σέρνονται θέματα που αφορούν επεκτάσεις συμβολαίων και να μην εξελίσσονται σε θρίλερ.

Με συντονισμένες κινήσεις οι Πειραιώτες σήκωσαν μανίκια τους τελευταίους μήνες του 2020 για το…δέσιμο πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών στο Ρέντη κι εσχάτως ήρθαν και οι σχετικές (μαζεμένες) ανακοινώσεις.

Οι Ελ Αραμπί, Σεμέδο, Καμαρά, Μπα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια, ενώ σειρά θα πάρουν οσονούπω και οι Σισέ, Βρουσάι και Τζολάκης.

Όλες οι επεκτάσεις συμβολαίων συνοδεύονται από αυξήσεις στις αποδοχές των παικτών που σε κάποιες περιπτώσεις (Μπα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς) μάλιστα, φτάνουν μέχρι και τον διπλασιασμό των χρημάτων. Προσοχή τώρα.

Τα νέα συμβόλαια των προαναφερθέντων παικτών δεν σημαίνει πως αυτομάτως τους βγάζει από τη…βιτρίνα του Ολυμπιακού.

Κάθε άλλο μάλιστα κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο στα μανατζερικά γραφεία, όσο και στις ξένες ποδοσφαιρικές αγορές.

Για τους παροικούντες την πλατεία Αλεξάνδρας, όλοι οι ποδοσφαιριστές (μηδενός εξαιρουμένου) έχουν την τιμή τους.

Και φυσικά όλοι παραχωρούνται έναντι συγκεκριμένου χρηματικού αντίτιμου που θα καλύπτει τα «θέλω» του κλαμπ για την…περήφανη πώλησή τους.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα οι επεκτάσεις των συμβολαίων των Σεμέδο, Καμαρά και Μπα, δίνει το «πάτημα» στον Ολυμπιακό να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το νούμερο στο…καρτελάκι των δύο παικτών στη βιτρίνα του συλλόγου με φόντο το καλοκαιρινό παζάρι και να αναμένει (δελεαστικές) προτάσεις από ενδιαφερόμενες ομάδες.

Κι ειδικά για τους Σεμέδο και Καμαρά, η επόμενη μεταγραφική περίοδος δεν προβλέπεται απλά θερμή, αλλά «καυτή». 

 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: