Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά έγραψαν άγνωστοι, κατά την διάρκεια της νύχτας.

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας το πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά, με συνθήματα υπέρ του υπαρχηγού της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Επίσης, άγνωστοι πέταξαν τρικάκια και στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, Μανούσου Βολουδάκη. 

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων οι δράστες πέταξαν μαύρη μπογιά στην πόρτα των γραφείων έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν προκηρύξεις υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς ωστόσο να μπουν στο εσωτερικό των γραφείων.

Τα γραφεία της ΝΟΔΕ στεγάζονται στον 4ο όροφο κτηρίου σε κεντρικό σημείο της πόλης. Επίσης κατά την διάρκεια της νύκτας άγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές στο εξωτερικό του κτηρίου όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη στην περιοχή των δικαστηρίων, ενώ συνθήματα με μαύρη μπογιά για τον Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι επίσης δράστες στον εξωτερικό τοίχο στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στην περιοχή Μεϊντάνι Χαλέπας.

Δείτε τις εικόνες του zarpanews.gr…

Πηγη: ethnos.gr 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: