Ο Μουζενίδης είχε καλύτερη βολή στα 19,74 μ. στην πέμπτη προσπάθεια του και πέτυχε απόλυτο ατομικό ρεκόρ, αφού βελτίωσε το 19,46 μ. του ανοιχτού και το 19,19 μ. του κλειστού. Ο Μουζενίδης έδειξε από την αρχή του αγώνα πως είναι σε καλή κατάσταση, αφού ξεκίνησε με βολή στα 19,09 μ. και συνέχισε στα 19,38 μ., επίδοση που επίσης αποτελούσε ατομικό του ρεκόρ, ήταν άκυρος στην τρίτη και τέταρτη προσπάθεια, ενώ στην τελευταία βολή είχε 19,42 μέτρα.

Ο Κυριάκος Ζώτος (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) κατέλαβε την δεύτερη θέση με 19,49 μ. στην τελευταία του βολή κι έδειξε σταθερός σε σχέση με τη εμφάνιση του πριν από λίγες ημέρες στη Σόφια. Την 3η θέση κατέλαβε ο περσινός νικητής του αγωνίσματος, Τάσος Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) με βολή στα 18,67 μέτρα.

«Ήθελα πολύ να κάνω έναν καλό αγώνα και να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ. Αυτός ήταν ο στόχος μου για αυτή τη διοργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα, γιατί είχα προετοιμαστεί πολύ για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο στόχος μου για τη χρονιά είναι ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, για να κλείσω με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία μου στην κατηγορίας. Εδώ και καιρό έχω μεγάλες βολές στην προπόνηση και αυτό που ήθελα ήταν να βγει και σε έναν αγώνα», είπε ο Μουζενίδης λίγο μετά την επιτυχία του.

Πηγή
Author: