Η Κοραλία Καράντη ζήτησε η ίδια να παρέμβει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», όταν το πάνελ της εκπομπής σχολίασε τα – κατά πολλούς – ατυχή σχόλιά της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Οι αρχικές δηλώσεις της Καράντη

«Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή» είχε πει προ ημερών η κυρία Καράντη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

«Βullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου επειδή εξαρτάσαι από αυτόν.Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία…».

Η τοποθέτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πάρα πολλούς ανθρώπους να την έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Η παρέμβαση στην εκπομπή της Ν. Γερμανού

Η ηθοποιός, φανερά ταραγμένη, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και είπε:

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων»

«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Γιατί είναι γυναίκα, αυτό ήθελα να πω. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη» είπε επίσης η ηθοποιός.

Η Κ. Καράντη μιλούσε σε πολύ υψηλούς τόνους και καταλόγισε «ανθρωποφαγική» πρόθεση στην εκπομπή.

«Προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται» είπε σε πολύ έντονο ύφος η Κοραλία Καράντη.

Επίσης είπε στη Ναταλία Γερμανού «θα έπρεπε να με έχετε προειδοποιήσει γι’ αυτό» εννοώντας ότι θα έκαναν ρεπορτάζ για το θέμα.

Μάλιστα, υπήρξε και μια στιγμή κατά την οποία είπε με ένταση στη Ναταλία Γερμανού λέγοντας ότι την κανιβαλίζουν και ότι έπρεπε να της είχε γνωστοποιηθεί το ρεπορτάζ για να υπάρξει αντίλογος.

«’Ελεος με την ανθρωποφαγία» είπε σε άλλο σημείο η κυρία Καράντη.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, αλλά η ένταση εκτονώθηκε στο τέλος, όταν η ηθοποιός έκανε λόγο για λεκτική αστοχία και ατόπημα από την πλευρά της. Δήλωσε ότι βρίσκεται απερίφραστα στο πλευρό των θυμάτων κι ότι είναι διατεθειμένη να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης των γυναικών.

Τέλος, είπε ότι έχει δεχτεί κι εκείνη σεξουαλική παρενόχληση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή
Author: