Η εκκίνηση της νέας χρονιάς στο MotoGP θα γίνει σε λιγότερο από ένα μήνα στην πίστα του Κατάρ. Για την ώρα, όλα μοιάζουν έτοιμα και αν δεν υπάρξει κάποιο πολύ σημαντικό απρόοπτο, τότε θα απολαύσουμε επιτέλους το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών. Οι εταιρείες στοιχημάτων ήδη έχουν βγάλει τις πρώτες δυνατότητες πονταρίσματος για το νέο έτος και οι αποδόσεις δεν είναι με το πλευρό του Βαλεντίνο Ρόσι. 

Μια ιταλική στοιχηματική εταιρεία δίνουν απόδοση στο 2,75 για να πάρει έστω και μια νίκη στη νέα χρονιά, ενώ δίνουν απόδοση 1,40 για να μην κερδίσει κανέναν από τους αγώνες που θα έρθουν. Στο στοίχημα για το ποιος οδηγός θα πάρει τον τίτλο είναι τα ονόματα των Ζοάν Μιρ, Μαρκ Μάρκεθ, Άλεξ Ρινς, Μάβερικ Βινιάλες, Φάμπιο Κουαρταραρό, Πολ Εσπαργκαρό, Φράνκο Μορμπιντέλι, Τζακ Μίλερ και Πέκο Μπανάια, όμως το όνομα του Βαλεντίνο Ρόσι δεν προσφέρεται καν σαν σημείο πονταρίσματος. 

Αυτό σημαίνει ότι η στοιχηματική εταιρεία θεωρεί εντελώς απίθανο να δούμε τον «Γιατρό» να παίρνει ένα δέκατο τίτλο της καριέρας του στα 42 του χρόνια. Πράγματι η κατάκτηση του τίτλου είναι κάτι δύσκολο, όμως ο Βαλεντίνο Ρόσι ακόμη και σε αυτή την ηλικία αν οδηγεί μια μοτοσικλέτα που του κάνει τα χατίρια είναι ικανός να παλέψει για να τερματίσει στην πεντάδα ενός αγώνα, ακόμη και να φτάσει ψηλά στο πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς. Άλλωστε το γεγονός ότι φέτος θα τρέχει με μια δορυφορική ομάδα σίγουρα θα λειτουργήσει σαν ένα κίνητρο να αποδείξει τι μπορεί να κάνει! 

Πηγή
Author: