Ο Αργεντίνος επιθετικός μιλώντας μετά το 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για τα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Έχω χάσει το μέτρημα (σ.σ. γέλια). Πάντα προσπαθώ το καλύτερο για την ομάδα μου. Υπάρχουν στιγμές που ο αντίπαλος προσπαθεί λίγο παραπάνω και μας κερδίζει φυσικά».

Για το αν συνομιλεί με τον προσωπικό του αντίπαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα, για παράδειγμα με τον Βαρέλα απόψε: «Έχουμε πολύ καλή σχέση, εννοείται μιλούσαμε. Και δεν δίστασε να μου πει ότι ήταν πολύ καλό κάτι που έκανα ή που τον πέρασα»

Για το πόσο σημαντικό είναι για έναν φορ να δίνει και ασίστ, εκτός από το να σκοράρει, όπως έκανε αυτός σήμερα: «Στο τέλος, αυτό που μας μένει είναι το αποτέλεσμα. Καμιά φορά είμαι ο σκόρερ, άλλες φορές ο ρόλος μου είναι να βοηθάω, όπως σήμερα».

Για το αν το κλειδί ήταν η αμυντική λειτουργία της ομάδας, που ξεκινούσε από τον ίδιο και τον Φερνάντεθ: «Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί σήμερα, αυτό ήταν το κλειδί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου και ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα σου επιτεθεί. Γι’ αυτό η άμυνα ήταν το κλειδί».

Για το αν η φετινή πορεία του Αστέρα τον κάνει να θυμάται παρελθοντικές ευρωπαϊκές στιγμές με την ομάδα και να περιμένει πως και πως νέες: «Ναι μου φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν, από την Ευρώπη. Αλλά θα πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος».

Για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας και για την παρέα Αργεντίνων στον Αστέρα: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο πρώτος σκόρερ. Πάντα δίνεις κάτι παραπάνω όταν έχεις κάτι σαν οικογένεια στον αγωνιστικό χώρο μαζί σου, δηλαδή συμπατριώτες σου».

Πηγή
Author: