Σοβαρό θέμα προέκυψε τις τελευταίες ώρες, με την ΑΕΚ να μην επιτρέπει στους παίκτες της να προπονηθούν με την Εθνική, καταγγέλλοντας ότι ο Προμηθέας παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και απέσυρε τους παίκτες του ώστε να μην αγωνιστούν στην «γαλανόλευκη».

Αυτό που καταγγέλλεται είναι πως η ομάδα της Πάτρας είχε γνώση των θετικών κρουσμάτων πριν από το τζάμπολ του αγώνα και παρ’ όλα αυτά αμέλησε να ενημερώσει με συνέπεια να βάλει σε μεγάλο κίνδυνο και τους παίκτες και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το αποτέλεσμα είναι πως την επόμενη μέρα ανακοίνωσε 2 κρούσματα και την Κυριακή ένα ακόμα. Κάτι που δείχνει πως υπήρχε φυσιολογική διασπορά του ιού εντός της ομάδας.

Με αυτά τα δεδομένα ουσιαστική η Εθνική έμεινε χωρίς τους παίκτες του Προμηθέα, που είχαν κληθεί από τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Η ΑΕΚ ζήτησε από την ΕΟΚ να τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα καθώς το υγειονομικό πρωτόκολλο του Κυπέλλου ανήκει στην ΕΟΚ και στην προπόνηση της Κυριακής δεν έδωσαν το παρόν οι παίκτες της ΑΕΚ, οι Κατσίβελης, Χρυσικόπουλος, καθώς και ο Μωραϊτης που κλήθηκε στη θέση ενός εκ των 5 παικτών του Προμηθέα που η ΕΟΚ έδωσε την έγκριση να μην κατέβουν.

Δεν αποκλείεται αυτό το θέμα να έχει και συνέχεια. Υπάρχουν διαβουλεύσεις ανάμεσα σε ΕΟΚ, ΑΕΚ και Προμηθέα, καθώς την Δευτέρα η Εθνική ομάδα θα προπονηθεί νωρίς το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Ρίγα, ώστε να λάβει μέρος στη «φούσκα» των προκριματικών.

Και όλα αυτά ενώ το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι ανάμεσα σε Προμηθέα και ΑΕΚ στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας στις 27 Φεβρουαρίου.
 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: