Στον Δημήτρη Λιγνάδη απέδωσε τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο Αλέξης Κούγιας που προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς τον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» ο γνωστός ποινικολόγος, μεταξύ άλλων είπε: «Δεν είναι δικός μου χαρακτηρισμός, είναι του κ. Λιγνάδη. Είμαι εγώ κριτικός τέχνης και θεάτρου; Έχω καμία δυνατότητα να κρίνω το ταλέντο του κ. Μπιμπίλα; Είναι η θέση του κ. Λιγνάδη. Τι με ενδιαφέρει εμένα;».

Και συμπλήρωσε, λέγοντας: «Όπως μας το απέδωσε ο κ. Λιγνάδης, ένας μέτριος ηθοποιός -γιατί δυστυχώς υπάρχει ο φθόνος και η ζήλεια- που δεν κατάφερε παρά την ηλικία του να κάνει τη διαδρομή του κ. Λιγνάδη, όντας πρόεδρος του ΣΕΗ, μαζί με κάποιους που μισούν τον κ. Λιγνάδη και για ιδεολογικούς λόγους και για την εξέλιξή του και για τη θεσμική θέση που είχε, έκαναν αυτή την ιστορία αρχικά. Ακολούθως πάμε αλλού».

Πάντως είναι άξιο αναφοράς το γεγονός οτι ο Αλέξης Κούγιας δεν έκλεισε το τηλέφωνο στη συγκεκριμένη εκπομπή. Κάτι για τον οποίο τον ευχαρίστησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή
Author: