Την προηγούμενη Πέμπτη (11/2) η προγραμματισμένη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του μεταξύ του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού αναβλήθηκε εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου αφού ο διαιτητής Παπαδόπουλος θεώρησε πως κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία και συγκεκριμένα την Πέμπτη (18/2). Από το πρωί της Τρίτης νέα δημοσιεύματα με αφορμή και την κακοκαιρία Μηδεία που έχει χτυπήσει την χώρα,  αναφέρονταν στην πιθανή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Ζωσιμάδων και το κατά πόσο θα μπορούσε να διεξαχθεί η επερχόμενη αναμέτρηση.

Η αλήθεια είναι όμως διαφορετική, αφού από την Δευτέρα (15/2) τόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ όσο και του ΠΕΑΚΙ έχουν σηκώσει μανίκια και χρησιμοποιώντας ακόμα και θερμό αέρα έχουν καθαρίσει στο απόλυτο τον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, σύμμαχος για να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση θα είναι και ο καιρός αφού μέχρι την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει ήλιος, ενώ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο φτάνοντας τους 9 βαθμούς. 

Μάλιστα, οι φωτογραφίες από το γήπεδο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και την όλη προσπάθεια που έχουν κάνει τόσο ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα όσο και το ΠΕΑΚΙ

Δείτε φωτογραφίες αλλά και βίντεο πως είναι τώρα ο αγωνιστικός χώρος των Ζωσιμάδων:

Πηγή
Author: