Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, προσπάθησε όμως για τη νίκη, κάτι που δημιούργησε αίσθημα υπερηφάνειας στους «ασπρόμαυρους» που κρατάνε μόνο τα θετικά. Λόγια συσπείρωσης από τον Άρη Λυκογιάννη.

Σε ανάρτησή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δίνει το δικό της μήνυμα μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι μένει το πείσμα για τη συνέχεια και η υπερηφάνεια. Όπως φαίνεται μάλιστα και στο βίντεο που «ανέβασε» στο λογαριασμό της η ΚΑΕ, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, δίνει τονωτικές ενέσεις σε επιτελείο και παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, δείγμα και του καλού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των «ασπρόμαυρων».

Η ΚΑΕ αναφέρει:

«Πικραμένοι για τον αποκλεισμό, στενοχωρημένοι που για λίγο δεν φτάσαμε στον τελικό, πεισμωμένοι για τη συνέχεια, αλλά πάνω από όλα, είμαστε υπερήφανοι για αυτή την ομάδα. Για τον προπονητή και τους παίκτες μας, που τα έδωσαν όλα. Για αυτό τον ΠΑΟΚ! Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής και ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στο τέλος του μήνα! Υπάρχει όμως και εκείνος ο αγώνας που δεν σταματά, αλλά συνεχίζεται. Καθημερινά. Είναι ο δικός μας αγώνας. Όλων των ΠΑΟΚτσήδων. Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ένας αγώνας που μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Ακόμη πιο δυναμικά, περισσότερο μαζικά. Να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ και να ΞΑΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ».

Ο κόουτς Λυκογιάννη, λέει στους παίκτες του, μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν έχετε κάτι για να ντρέπεστε. Πρέπει να είστε περήφανοι για τους εαυτούς σας, όσο λυπημένοι και αν είστε τώρα. Να είστε περήφανοι για την προσπάθεια και δείξατε κάτι σε όλους, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει διαφορετικά».

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: