Ο Τάσος Κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Άρης-Παναιτωλικός, στο «Total Football» του Open, υπογραμμίζοντας ότι σωστά δόθηκε οφσάιντ, πριν το ακυρωθέν γκολ του Μπρούνο Γκάμα καθώς επίσης και ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στη φάση του Πορτογάλου του Άρη.

«Είναι πολύ δύσκολη απόφαση για τον βοηθό. Αν και δεν είναι στην ίδια ευθεία, πήρε σωστή απόφαση, όπως έδειξε και η γραμμή του οφσάιντ. Σχεδόν η γραμμή του επιθετικού, εφάπτεται με του αμυντικού. Υπάρχει διαφορά για ελάχιστα χιλιοστά. Είναι κάτι άλλο αν αμφισβητούμε και τη γραμμή του οφσάιντ…» ανέφερε για τη φάση του οφσάιντ, πριν το ακυρωθέν γκολ του Μπρούνο Γκάμα.

Όσο για την περίπτωση που ο Γκάμα τιμωρήθηκε με κίτρινη για «θέατρο» εντός περιοχής, σημείωσε: «Και σε αυτήν την περίπτωση, ο διαιτητής θεωρεί ότι ο επιθετικός προσπαθεί να τον ξεγελάσει. Εδώ έχει κάνει λάθος αξιολόγηση ο διαιτητής. Υπάρχει παράβαση από τον αμυνόμενο, άρα και παράβαση πέναλτι. Η θέση του διαιτητή, δεν είναι αυτή που μπορεί να τον βοηθήσει. Τον κρύβει περισσότερο ο αμυνόμενος. Θα έπρεπε να έχει βοηθήσει ο VAR».

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: