Ο Τάσος Κακός αναφέρθηκε στη διαιτησία του ντέρμπι στην εκπομπή Total Football, τονίζοντας ότι ο Ρόμπερτ Μέιντεν ήταν άψογος και προθέτοντας ότι βοήθησε πολύ στο να γίνει ένα καλό ματς.

Ο Τάσος Κάκος σχολίασε στην εκπομπή Total Football την διαιτησία του Ρόμπερτ Μέιντεν και των βοηθών του.

Αρχικά τόνισε: «Ο διαιτητής είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Ήταν κανονικός διαιτητής. Άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί καθώς σφύριξε μόνο 28 φάουλ. Από την αρχή έδειξε την διάθεση του»

Στη συνέχεια ανέφερε: 

Για τη φάση του 12ου λεπτού με το χέρι του Ανδρούτσου: «Δεν υπάρχει καμία παράβαση. Το χέρι βρίσκεται σε φυσική θέση και σωστά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί».

Για το φάουλ του Χασάν στον Διούδη: «Ο Χασάν κράτησε στο έδαφος στον Διούδη και σωστά ο διαιτητής έδειξε φάουλ στη συγκεκριμένη φάση»

Για την κόκκινη του Μπα: «Αψυχολόγητη ενέργεια του αμυντικού του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής του έδωσε σωστά δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλε Αν υπήρχε υπεβολική δύναμη στο χτύπημα θα μιλάγαμε για απευθείας κόκκινη. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Σωστά έδωσε κίτρινη».

Για τη τελευταία φάση του αγώνα : «Σωστή ήταν η απόφαση του διαιτητή να μην δείξει πέναλτι γιατί ο παίκτης του Παναθηναϊκού έχει σε φυσική θέση το χέρι του, οπότε δεν υπάρχει παράβαση».

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: