Αίσιο τέλος έχει το θρίλερ της εξαφάνισης του ράπερ Lamanif, που είχε εξαφανιστεί από την Δευτέρα (8/2).

Βρέθηκε τελικά ο ράπερ  Lamanif, που είχε εξαφανιστεί εδώ και πέντε μέρες, κάτι που είχε σαν συνέπεια να εκδοθεί Silver Alert  για τον εντοπισμό του.

Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη έγινε γνωστή στις 3:00 τα ξημερώματα από την εκπομπή της Αγγελικής; Νικολούλη «Φως στο Τούνελ». Ο εν λόγω ράπερ γνωστός με το όνομα Λάμπρος Μανιφάβας εξαφανίστηκε την Δευτέρα (8/2).

Ο λόγος της εξαφάνισης τους δεν ήταν άλλος, από την διαρροή ενός βίντεο με προσωπικές του στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που είχε σαν συνέπεια να τον φορτίσει συναισθηματικά. Αυτό είχε σαν συνέπεια ο ίδιος να αναρτήσει ένα βίντεο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο οποίο διάβαζε μία επιστολή, με την οποία προανήγγειλε ότι θα αυτοκτονήσει.

Από την ημέρα εκείνη κι έπειτα τα ίχνη του χάθηκαν κάτι που είχε σαν συνέπεια να προκληθεί έντονη ανησυχία για την ζωή του και την Αγγελική Νικολούλη να ασχοληθεί με την υπόθεση. Κατά την διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν αρκετές πληροφορίες από τηλεθεατές, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν στο να βρεθεί ο 24χρονος Λάμπρος.

Παράλληλα υπήρξε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. στην Περαία της Θεσσαλονίκης, όπου και έφταναν πληροφορίες που ερευνούσαν οι εθελοντές μέσα στη νύχτα. Λίγο προτού ολοκληρωθεί η εκπομπή, ένα φιλικό πρόσωπο του Lamanif επιβεβαίωσε πληροφορία, για το που βρίσκεται ο ράπερ, καθώς έφτασαν στο σημείο που του είχαν πει και τον είδε.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η εκπομπή ενημέρωσε τους συγγενείς του νέου και σήμερα Σάββατο (13/2) φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από την Γερμανία, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες για το πως βρέθηκε αλλά και το τι ακριβώς συνέβη θα γίνουν γνωστές σήμερα.

 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: