Ο Ντάνι Πογιάτος εξήγησε ότι δεν πιστεύει πως απολύθηκε για… ποδοσφαιρικούς λόγους από τον Παναθηναϊκό, αλλά η εκπληκτική είδηση είναι ότι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ιαπωνικής ομάδας που ανέλαβε κοουτσάροντας με… Skype από τη Βαρκελώνη!

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ιαπωνικής Τοκουσίμα αναμένεται να κάνει ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Για την ακρίβεια δεν θα βρίσκεται καν στη χώρα. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός θα βρίσκεται 10.000 χιλιόμετρα μακριά και θα κοουτσάρει από το σπίτι του στην Βαρκελώνη. Μάλιστα, αυτό υπάρχει πιθανότητα να γίνει και σε επόμενο παιχνίδι της ομάδας, καθώς όπως είπε ο ίδιος αναμένεται να μεταβεί στην Ιαπωνία στα μέσα Μαρτίου. 

«Αν όλα πάνε καλά, θα ταξιδέψουμε στην Ιαπωνία στα μέσα Μαρτίου. Πρέπει πρώτα να πάρουμε την βίζα, μετά να συμπληρώσουμε την υποχρεωτική καραντίνα. Είναι μία αρκετά πολύπλοκη κατάσταση αλλά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Όλο αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το επιτελείο που είναι στην ομάδα. Από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι είμαστε σε επαφή. Κάνουμε συσκέψεις μέσω βίντεο, μας στέλνουν πλάνα από προπονήσεις και φιλικά. Δεν είναι εύκολο. Η γλώσσα δεν είναι εμπόδιο» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Πογιάτος. 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: