Προφητική αποδείχθηκε η σκληρή ανακοίνωση που είχε βγάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγο πριν τα Χριστούγεννα (23/12), στην οποία είχε προβλέψει πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πάρει αήττητο πρωτάθλημα.

Ήταν μία από τις πιο σκληρές ανακοινώσεις που έχει βγάλει ποτέ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού μέσω αυτής απαρίθμησαν τους λόγους που η κοινή γνώμη θεωρεί τον Ολυμπιακό: «ό,τι πιο σιχαμένο έχει προκύψει μαζεμένο σε διοικητική ομάδα ποδοσφαιρικού συλλόγου παγκοσμίως»!

Ανάμεσα στις θέσεις που εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τις πρακτικές που χρησιμοποιεί ο ερυθρόλευκος μηχανισμός υπήρχε και μία ξεχωριστή παράγραφος που αποδείχθηκε τελικά προφητική.

Την καταθέτουμε αυτούσια για όσους δεν θυμούνται ότι ο ΠΑΟΚ είχε τονίσει πως αήττητο πρωτάθλημα πήραν μόνο ο Δικέφαλος και ο Παναθηναϊκός:

7. Όσον αφορά το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το μοναδικό αήττητο μετά από εκείνο του Παναθηναϊκού 60 χρόνια πριν, έχουμε να σας πούμε το εξής: εσείς αήττητο πρωτάθλημα δε θα πάρετε ποτέ. 6 βαθμούς με Ξάνθη, 6 βαθμούς με εσάς, 6 βαθμούς με 11 ομάδες από τις 15. Για το περσινό Αυγενάκειο πρωτάθλημα που σας χάρισε ο Υπουργός σας με τους κουμπάρους του στην ΕΕΑ θα μιλήσετε;

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: