Για «ανθρώπινο λάθος» έκαναν λόγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετά τον τίτλο σε ρεπορτάζ με θέμα τις παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κηφισιάς την Παρασκευή ένα ρεπορτάζ που αφορούσε γνωστό σκηνοθέτη ανέφερε ότι «διώκεται για το… τίποτα». Μάλιστα υπογραμμιζόταν ότι τα αδικήματα για τα οποία τον κατηγορούν (σημειώνεται ότι έχουν γίνει και μηνύσεις) έχουν παραγραφεί.

Το θέμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα με την πλειοψηφία των χρηστών να εκφράζει την αγανάκτησή του και να κάνει λόγο για «ξέπλυμα» του γνωστού σκηνοθέτη. Βλέποντας το κύμα της οργής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου υπήρξε τοποθέτηση από το κανάλι.

Τόσο ο παρουσιαστής του δελτίου όσο και η δημοσιογράφος που παρουσίαζε το σχετικό θέμα ανέφεραν ότι ο τίτλος οφειλόταν σε «ανθρώπινο λάθος» ζητώντας μάλιστα συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό. Όπως σημειώθηκε σχετικά η καταδίκη τέτοιων πράξεων πρέπει να είναι απερίφραστη και δεν έγινε καμία προσπάθεια συγκάλυψης.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: