Γουόρνοκ για Άκπομ: «Τις τελευταίες εβδομάδες είναι σκιά του εαυτού του»

0
110

Ο Τσούμπα Άκπομ έφυγε από τον ΠΑΟΚ, με επόμενο προορισμό την Μίντλεσμπρο, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια, δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και έτσι έχει φέρει απογοήτευση στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο προπονητής της Μίντλεσμπρο, Νιλ Γουόρνοκ είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό του, όταν αποκτήθηκε ο παίκτης, σε τελευταίες του δηλώσεις όμως, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

«Πρέπει να μάθουμε από την πρώτη δύσκολη σεζόν του Τσούμπα στην ομάδα. Τον είχαμε πραγματικά το περασμένο καλοκαίρι στην κορυφή της λίστας μας, ωστόσο λόγω του κορονοϊού δεν καταφέραμε να τον παρακολουθήσουμε από  κοντά, και κάναμε σκάουτινγκ μόνο από video μέσω διαδικτύου. Έμοιαζε με τον καλύτερο επιθετικό σε σχέση με τους υπόλοιπους που κοιτούσαμε, για αυτό και τον υπογράψαμε. Νομίζω ότι στα χαρτιά η μεταγραφή του ήταν η καλύτερη επιλογή. Ξεκίνησε πολύ καλά με την ομάδα», όπως δήλωσε αρχικά ο Γουόρνοκ και πρόσθεσε:

«Στην προσωπική του ζωή, ο Τσούμπα έγινε πατέρας τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτή είναι μια τεράστια αλλαγή στη ζωή ενός ανθρώπου. Ξαφνικά ενώ έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι ολόκληρη τη νύχτα, θα πρέπει να ξυπνάς κάθε δύο ώρες λόγω του μωρού. Όταν είχε συμβεί αυτό σε μένα, μου πήρε έξι μήνες να συνέλθω. Πρέπει λοιπόν να το σκεφτούμε και αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν περιμένω από αυτόν να είναι στην καλύτερη του κατάσταση αυτή την στιγμή, μιας και όποιος έχει παιδιά ξέρει ότι υπάρχουν δυσκολίες».

Για το αν θα βελτιωθεί στη συνέχεια:

«Αυτό δεν μπορώ να το πω. Είδα τι μπορούσε να κάνει όταν πρωτοεμφανίστηκε. Τις τελευταίες εβδομάδες είναι σκιά του εαυτού του, για αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επόμενες μεταγραφικές μας κινήσεις. Μπορείς να κάνεις τον καθένα να φαίνεται καλός σε ένα video. Πρέπει πραγματικά να εξετάζουμε περισσότερο κάθε παράμετρο όταν προχωράμε σε μια μεταγραφή».

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή
Author: