“Βράζουν” στον ΠΑΣ για την αλλαγή έδρας με ΠΑΟ: “Δεν μας ρώτησε κανείς για το γήπεδο” | Sportdog Team

0
109

ΠΑΣ ΓιάννιναΠαναθηναϊκός: Την έντονη δυσφορία έχει προκαλέσει στην διοίκηση του ΠΑΣ η απόφαση να γίνει στο Αγρίνιο το παιχνίδι με τους Πράσινους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Δεν μας ρώτησε κανένας για την κατάσταση του γηπέδου και τι ενέργειες κάνουμε ασταμάτητα τις τελευταίες μέρες για να το ετοιμάσουμε και δεν ρωτήθηκε κανένας ούτε από το ΠΕΑΚΙ πως είναι σήμερα ο καιρός στα Γιάννενα και σε τι κατάσταση είναι το γήπεδο.

Ήταν απόφαση που ελήφθη ερήμην μας και μας κοινοποιήθηκε πριν από λίγο, χωρίς ποτέ να συναινέσουμε. Εμείς έχουμε έτοιμο το “Ζωσιμάδες” για την Πέμπτη για να κάνουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εξετάζουμε να κινηθούμε νομικά κατά της απόφασης αυτής», αναφέρθηκε συγκεκριμένα από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη του ΠΑΣ, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ακολουθήστε τον SPORTDOG στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή
Author: Sportdog.gr – Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport