Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας. Μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας μίλησε για τις υποθέσεις που αρνείται να αναλάβει αλλά και αυτές που τον έχουν συγκλονίσει.

«Έχω αρνηθεί πολλές φορές και έχω ένα πρόβλημα με συγκεκριμένες υποθέσεις που αφορούν σε εγκλήματα με παιδιά. Δεν θέλω […] Η δουλειά μας είναι πιο δύσκολη, ξεπερνάει το κομμάτι του σόου και μπαίνουμε σε πιο βαθιά μονοπάτια. Ο οποιασδήποτε άνθρωπος, ότι και να κάνει έχει το δικαίωμα της υπεράσπισης» είπε.

Και συνέχισε «Με είχε σοκάρει το έγκλημα στο Κορωπί, που μπροστά στα παιδιά, η σύντροφος του πατέρα, σκότωσε τη μητέρα τους. Επειδή έχω σχέση με τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η σκηνή που έχουν δει… Ήταν σοκαριστικό, είχε και άλλα επακόλουθα, βλέπεις να διαλύεται μια οικογένεια» είπε στο «The 2night show».

Ο ποινικολόγος αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Ιωάννας, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

«Αδιανόητο έγκλημα ήταν με την Ιωάννα και το βιτριόλι. Ο κόσμος έχει ξεφύγει. Θεωρώ ότι πήγαινε για να τη σκοτώσει. Υπήρχε παρακολούθηση για να την καταστρέψει εφ’ όρου ζωής. Η Ιωάννα δεν είναι καλά, είναι ψυχολογικά ράκος, δεν μπορεί να βγει στο φως της ημέρας. Μια τόσο όμορφη κοπέλα…» τόνισε.

«Έγκλημα πάθους σοκαριστικό ήταν μια υπόθεση στην Ηλεία με κάποια κυρία η οποία κατηγορήθηκε ότι έβαλε τον εραστή να σκοτώσει τον σύζυγο της για να είναι μαζί. Αυτή ήταν η κατηγορία. O σύζυγος ήταν παπάς είχε γίνει χαμός και μέχρι σήμερα το αρνείται. Λέει ότι εγώ δεν τον έβαλα, το έκανε με δική του πρωτοβουλία» είπε.

Ο κ. Λύτρας σχολίασε και το αν καταλαβαίνει ότι του λένε ψέματα οι πελάτες του «Εγώ βλέπω τη δικογραφία, αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει, αν τα στοιχεία είναι εις βάρος του κατηγορούμενου δεν χρειάζεται να ρωτήσω. Προσπαθώ να βοηθηθεί ο πελάτης μου, όχι να απαλλαχθεί. Υπάρχουν υποθέσεις που δεν σηκώνουν ελαφρυντικά» ανέφερε.

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή
Author: